Suriyeli genci 16 yerinden bıçakladılar

Konya'da Suriye uyruklu 21 yaşındaki Nureddin El Taha, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişilerce 16 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Yaralı halde bir lokantaya sığınan gencin hastanedeki tedavisi devam ederken hayati tehlikesi...

Konya'da Suriye uyruklu 21 yaşındaki Nureddin El Taha, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişilerce 16 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Yaralı halde bir lokantaya sığınan gencin hastanedeki tedavisi devam ederken hayati tehlikesi ise sürüyor.

Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Sırçalı Medrese Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Suriye uyruklu Nureddin El Taha, cadde üzerinde yürüdüğü sırada yanına iki otomobil yanaştı. Araçlardan inen kimlikleri henüz belirlenemeyen 7-8 kişilik bir grup, El Taha'yı küfür ederek kovalamaya başladı. El Taha, koşarken kepengi yarı açık durumda bulunan bir lokantanın kapısından içeri girmeye çalıştı. Kapıdan gireceği sırada Suriyeli genci yakalayan şüpheliler Taha'yı defalarca sırtından ve bacaklarından bıçaklayıp olay yerinden kaçtı.

Lokanta çalışanları tarafından içeri alınan El Taha için olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nureddin El Taha, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdalesinin ardından ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk edildi. 16 yerinden bıçaklandığı öğrenilen El Taha'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı