Survivor 2021'de büyük şok! Diskalifiye oldu

Survivor 2021 dokunulmazlık oyununda gönüllülerle farkı açan Ünlüler sonrasında büyük bir şok yaşadı. Yarışmada geri dönen Gönüllüler oyunu 9-8'e getirdi. Dokunulmazlık oyununun galibi Gönüllüler takımı oldu.

Survivor'da dün ilk eleme adayı bellirlenmişti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler eleme adayı olarak Aleyna'yı seçmişti. Aleyna ise adının yazılmasından dolayı büyük bir üzüntü duymuştu. Gözler oynanan dokunulmazlık oyunundaydı. 8-1'lik bir skordan geri gelmeyi başaran Gönüllüler dokunulmazlığın sahibi oldu. 

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Gönüllüler takımı için, "Dominik'te tarihi bir gün. Gerçekten bu günü unutmayacağım. Çok çok nadir bir şey oldu bugün. Bugün siz Survivor'a resmen başladınız arkadaşlar." ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI: SURVİVOR'A DEVAM ETME ŞANSIN YOK

Acun Ilıcalı konseyde yarışmacılara üzücü haber verdi. Ünlüler takımında haber sonrası büyük üzüntü yaşandı. Ilıcalı, "Meryem'in ciddi bir sakatlığı var. Bununla ilgili doktorumuz çalışmalar yaptı ve Meryem'in sakatlığı ciddi durumda. Doktorumuzla bir kez daha konuştum. Doktor Metin Kuş'un raporuna göre Survivor'a devam etme şansın yok. Bana göre final adaylarından biri." diye konuştu.

Meryem ise haber sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Acun Bey nasıl başlasam bilmiyorum. Yani iki sene üst üste istediğim platformda bir sağ dizim sonra sol dizim travma gibi bir şey. Hayatta yüzde 1 bile bir şans faktörü varsa gerçekten benim hayatımda yok. Hissettiğim çok şey var ama demek ki her şeyin hayırlısı böyleymiş. Bu da benim şansım mı diyeyim kaderim mi diyeyim bilmiyorum"

Öte yandan Meryem geçen yıl da sakatlığı nedeniyle Survivor'dan ayrılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Cemal de sakatlığı sebebiyle Survivor'dan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Bir yandan da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bir eleme adayı seçti. Survivor'da ikinci eleme adayı İlayda oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Nihat Doğan, Boşanıyor!
Ünlü Psikolog Esra Ezmeci Şaşkınlığını Gizleyemedi! "Eşim İlişki Sırasında Buz Koyuyor!"
Ferdi Tayfur ile Tuğçe Tayfur arasında 'mesaj' tartışması çıktı! Ferdi Tayfur sitem etti!
Meteoroloji’den 11 kente sarı kodlu sağanak uyarısı
Derinizde bulunan bu lekeler ne anlama geliyor?