Acun Ilıcalı, Survivor'ın Maliyetini Açıkladı. Korkuç Bir Maliyeti Var...

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün 12-13 milyon dolarlık korkunç maliyetini ve yarışmacıların altı ay boyunca aç sefil mücadelesini açıklıyor. Televizyonculuk dünyasındaki benzersiz yapısıyla dikkat çeken Survivor, zorlu bir spor şovunu ekranlara taşıyor!

Televizyoncu Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalına konuk oldu. Fenomen yarışma Survivor All Star 2024 ile ekranlara gelmeye hazırlanan Ilıcalı, Survivor’ın maliyetini açıkladı.

“Bu insanların altı ay süresince aç sefil şekilde yarışmaları biraz fazla değil mi?” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, şu şekilde konuştu:

“Dünyadaki en zor Survivor’ı biz çekiyoruz. Süre uzun gibi duruyor fakat Survivor sportif bir şov aslına bakarsak. Bir futbol sezonu gibi düşünün. Futbol sezonu nasıl dokuz ay sürüyorsa, Survivor da altı ay sürüyor. Kendi sporumuzu yarattık diyebiliriz. Dünyada böyle bir Survivor uygulaması yok. yarışmacıların haftalık erzak haricinde yiyecekleri bile kendileri kazanması gerekiyor.”

”KORKUNÇ BİR MALİYET VAR”

Survivor’un maliyetine de değinen ünlü televizyoncu, “Televizyonculuk açısından altı ay uzun bir süre gibi duruyor fakat buna biraz Türkiye’nin televizyonculuk sistemi diyebiliriz. Diziler normalde 45-60 dakika, bizde 130 dakika. Asıl sebep ise Survivor’ın bir sezonluk maliyeti 12-13 milyon dolar. Korkunç bir maliyet var ortada” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi
Enis Arıkan'dan kıskançlık itirafı: 'Şoke oldum' diyerek anlattı
Arka Sokaklar'a geri dönmüştü: Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya göndermesi olay oldu
Olgun Şimşek talihsiz kazayı ucuz atlattı
Onur Seyit Yaran'ın Ablasından Şok İddia: Psikolojik Taciz!