Survivor All Star :Acun Ilıcalı Yeni kuralları duyurdu!

Survivor All Star 2024 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor! İlk eleme adayı belirlendi ve Mavi takım dokunulmazlık oyununda zaferi kutluyor. Acun Ilıcalı'nın duyurduğu yeni kurallarla birlikte rekabet daha da kızışıyor. Kaçırılmayacak bir sezonun başlangıcı!

Survivor All Star 2024'te ilk eleme adayı belirlendi ve yeni kurallar duyuruldu.

Survivor All Star 2024'te heyecan devam ediyor. Her bölümü büyük bir heyecana sahne olan programda ilk eleme adayı belirlendi. Ayrıca Acun Ilıcalı, yeni kuralları açıkladı.

Daha önce erkek eleme haftasında adaya veda eden isim Bozok Gören olmuştu. Kadın eleme haftasında ise ilk adayın hangi takımdan çıkacağını belirleyecek dokunulmazlık oyununda yoğun bir mücadele yaşandı.

Yaman, 'Bil Bakalım' oyununda Yasin'le yaşadığı tartışma hakkında, "Yasin'in verdiğim tepkiyi anlayamadım. Ben şov yapmaya gelmedim, bu tür şeyler şova dönüşmez. En sevdiğim arkadaşımdan böyle bir tepki alınca daha da üzüldüm" şeklinde konuştu.

Dokunulmazlık oyunu bayrak yarışlarında yaşanan çekişmeli mücadele sonucunda Mavi takım, 12-10'luk bir skorla galip geldi.

Mavi takım, dokunulmazlık oyununun ödülü olarak lüks bir villada yemek yedi ve bir Oscar ödülü almış film izledi.

İŞTE YENİ KURALLAR

Acun Ilıcalı, düellolarla ilgili 4 final seçeneğinin artık 6'ya çıktığını duyurdu. İletişim oyunlarında artık performanslar haftalık performansları etkileyecek.​​​​​​​

Kırmızı takımda en fazla adı çıkarak ilk eleme adayı olan yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu, "İlk dokunulmazlığı kaybettik. Normalde 4. dokunulmazlıkta aday oluyordum. Biraz hızlı bir giriş oldu benim için. Şimdi tabii ki en büyük isteğim karşı takımdan rakiplerim olması ve düelloda onlarla kapışmak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti