Survivor All Star'a bomba isim geliyor! Yarışmaya katıldığında yer yerinden oynayacak

Survivor All Star'a iddialı bir ismin katılacağı konuşuluyor. 2021 ve 2022 yıllarında yarışmada yer alan Batuhan Karacakaya'nın, bu sefer de Survivor'a dönme ihtimali gündemi sallıyor. İşte detaylar...

Survivor All Star'a yeni bir ismin katılacağı iddiaları gündemi sallıyor. 2021 ve 2022 yıllarında yarışmada boy gösteren isimlerden biri olan Batuhan Karacakaya'nın, bu kez All Star versiyonunda yer alacağı konuşuluyor.

AŞK-I MEMNU DİZİSİNDE OYNADIĞI KARAKTERLE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997'de doğdu. İlk kez Beşinci Boyut dizisiyle oyunculuk kariyerine adım attı. Ancak gerçek çıkışını Aşk-ı Memnu dizisinde "Bülent Ziyagil" karakteriyle yaparak kazandı.

SURVİVOR DENEYİMİYLE GÜNDEME GELDİ

Karacakaya, 2021'de Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılarak adını geniş kitlelere duyurdu. Bu yarışmada 7. olarak dikkatleri üzerine çekti. Ardından 2022'de ise Survivor 2022: All Star yarışmasına katılarak üçüncülük elde etti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL VE UMUTSUZ EV KADINLARI'NDA ROL ALDI

Oyunculuk kariyerindeki başarıları sadece Survivor ile sınırlı değil. Diriliş Ertuğrul dizisinde "Dündar Bey" karakterini canlandırarak ve Umutsuz Ev Kadınları dizisinde "Mert" karakterine hayat vererek de dikkat çekti.

Batuhan Karacakaya'nın Survivor All Star'a katılacak olması, izleyicileri heyecanlandırırken, yarışmada nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Dolandırıcıların son yöntemi: Kız çocuklarının fotoğraflarını kullandılar
Bu yöntem kararan perdeleri ilk günkü haline getiriyor!
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer atasözünün anlamı
Amerikalılar neden evinde çamaşır makinesi kullanmıyor hiç düşündünüz mü?
20 Mayıs 2024 günlük burç yorumları