Survivor All Star’da diskalifiye olan Sema Aydemir’den paylaşım

Survivor All Star'da büyük şok! Sema Aydemir'in Pınar Saka'ya saldırısı sonrası diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı'nın kararıyla yarışmadan ayrılan Sema, sosyal medyada özür diledi: "Ailemin öğrettiklerine uyamadım." Olay, diğer yarışmacıları da derinden etkiledi.

Survivor All Star'da dün akşam yaşanan büyük kavga, izleyicileri şok etti. Sema Aydemir'in Pınar Saka'ya yönelik saldırgan davranışları, Acun Ilıcalı'nın acil konseyinde alınan kararla sonuçlandı: Sema diskalifiye edildi. Bu olay, yarışmanın en çarpıcı anlarından biri olarak hafızalara kazındı.

Survivor All Star'ın son bölümünde beklenmedik bir olay yaşandı. Sema Aydemir ile Pınar Saka arasındaki gerginlik büyüdü ve Sema'nın Pınar'a yönelik saldırgan davranışları sonrasında Acun Ilıcalı'nın Acil Durum Konseyi'nde verdiği kararla Sema diskalifiye edildi. Sema, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ailemin öğrettiklerine ve inandıklarıma uyamadım. Yaptıklarımdan dolayı özür dilerim. Bu utanç, en büyük cezamdır." şeklinde konuştu. Olayın şokunu yaşayan diğer yarışmacılar arasında ise büyük bir endişe ve üzüntü hakimdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hollywood'un "B Film Kralı" efsane yönetmen Roger Corman, hayata gözlerini yumdu!
Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma