Survivor All Star'da Gerilim Dorukta: Yunus Emre Konseyi Neden Terk Etti?

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümde oyun esnasında büyük olay! Yunus Emre önce Berna ile sonra da Hakan ile birbirine giriyor! Yunus Emre, konseyde Acun Ilıcalı'nın "Bu yarışmada eğer kurallara uymuyorsanız sonucuna katlanırsınız"

Survivor All Star'da heyecanlı anlar yaşanıyor. Bugünkü bölümde dokunulmazlık yarışmacıları arasında gerilim iyice tırmandı ve olaylar Acun Ilıcalı'nın araya girmesiyle biraz da olsa yatıştı!

SURVİVOR ADASINDA NELER OLUYOR?

Berna ile Yunus Emre arasında tartışma. Dokunulmazlık oyunu sırasında gerilim yaşayan yarışmacılar dikkatli olsun. Çatışma sırasında Berna'nın Yunus Emre'ye tepkisi büyürken, Hakan'ın müdahalesiyle olaylar daha da karmaşık bir hal alır. Hakan'ın Yunus Emre'nin uyarısına kızması ve diğer yarışmacıların müdahale etmesiyle gerilim yükseldi.

Gerginlik divana da sıçrarken Berna ile Yunus Emre arasındaki sözlü tartışma devam ediyor. Acun Ilıcalı, daha önce ceza alan Yunus Emre'ye sert bir uyarıda bulunarak, kurallara uymaması halinde sonuçlarına katlanmak zorunda kalacağını söylüyor. Yunus Emre, Ilıcalı'nın sözlerinin ardından Meclis'ten ayrılır. Akşamın ilerleyen saatlerinde Yunus Emre'nin reddedilip reddedilmeyeceği belli olacak..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

IQ / TEST Haberleri

Zekanızı kullanın, ördeklerin arasındaki tek civcivi kanıtlayın
Hızlı karar mı, acele etmeme mi? İlk gördüğünüz şey kişiliğinizi belirtiyor!
Bu bulmacada gizli bir kedi sizi bekliyor: Deneyen 110 kişiden 2’si bulabildi
Bu testi çözebilenler 'dahi' olarak nitelendiriliyor!
Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, en temel motivasyonlarınızı belirleyebilir