Survivor All Star'da kavga büyüyor: yarışmacılara cezalar yağdı

Survivor All Star'da dün akşam yayınlanan konseyde gergin anlar yaşandı. Yarışmacılar arasındaki tartışmaların ardından Acun Ilıcalı'nın verdiği cezalar dikkat çekti. İşte detaylar!

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam gerçekleşen konsey, izleyicileri ekrana kilitleyen bir gerginlikle doluydu. Yarışmacılar arasındaki tansiyonun bir an olsun düşmediği bu bölümde, özellikle fiziksel temas ve sözlü tartışmalar dikkat çekti.


"EL KOL SALLAYARAK GELIRSEN GERI DÖNEMEYEBILIRSIN"

Konseyde yaşananlardan biri, Atakan'ın Yasin'e yönelik uyarısıydı. Atakan, Yasin'in müdahalesini eleştirerek, "El kol sallayarak gelirsen geri dönemeyebilirsin" şeklinde konuştu. Bu sözler, Yasin'in tepkisine neden oldu ve Acun Ilıcalı'nın da uyarısıyla tansiyon biraz daha yükseldi.

Öte yandan, dokunulmazlık oyunu sırasında yaşanan kavgaların ardından Acun Ilıcalı, Hakan, Bozok, Ogeday, Mustafa Kemal, Sercan ve Seda'ya ödüllerden men cezası verdi. Bu cezalar, yarışmacıların kendi aralarındaki gerginliklerin boyutunu gözler önüne serdi.

Survivor All Star, her geçen gün daha da gerilim dolu bir atmosfere sahne olurken, yarışmacıların cezalarla karşılaşması, rekabetin giderek arttığına işaret ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'nin yüzde 90'ından fazlası burada üretiliyor! Avrupa'ya satışlarında rekor kırdı
FETÖ'nün Sızmaya Çalıştığı 544 Şüpheli Yakalandı: KISKAÇ-15 Operasyonu
Tom Cruise denize böyle girdi! Yıllar sonra çıplak yakalandı!
Oyuncu Batuhan Karacakaya’nın ‘şantaj’ davasından haber var!
Son haline inanamayacaksınız. Efsane Manken, Güzide Duran'ın son hali adeta büyülüyor!