Survivor All Star'da Kavga: Yunus Emre ve Ogeday Diskalifiye Olacak mı?

Survivor All Star'ın 84. bölüm fragmanı yayınlandı ve tanıtımdaki sahneler izleyicileri şaşırttı. Yunus Emre ve Ogeday arasında gerçekleşen şiddetli kavga, seyircileri ikisinin diskalifiye edilip edilmeyeceği konusunda merak içinde bıraktı.

Survivor All Star, TV8'de heyecan hiç dinmiyor. Son olarak Hakan Hatipoğlu'nun elendiği bölümün ardından yeni fragman yayınlandı.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sırasında, Yunus Emre ve Ogeday arasında sert tartışmalar yaşanıyor. Bu tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan Ogeday, Yunus Emre'ye saldırıyor.

'SENİN DÜZELME ŞANSIN YOK'

Survivor All Star'ın 84. bölüm fragmanı, takım arkadaşlarının ikiliyi ayırmaya çalışmasına rağmen kavganın büyümesi ve görüntülerin şiddet içermesi nedeniyle sansürlenerek yayınlandı. Bu durum, izleyicilerin "Yunus Emre ve Ogeday diskalifiye olacak mı?" sorusunu gündeme getirdi.

Acun Ilıcalı'nın Yunus Emre'ye yönelik öfkesi geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Ilıcalı, Yunus Emre'ye "Senin düzelme şansın yok. Biz aylardır bu davranışlarına katlanmak zorunda mıyız? Sağlıklı davranmıyorsun" şeklinde sert eleştirilerde bulunmuştu. Ilıcalı, Yunus Emre'nin Survivor'dan nasıl ayrılacağını merak ettiğini dile getirmişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Liderlik özellikleriyle öne çıkan 3 burç!
Bu sebeple kefiri gece içmeyin!
Amansız hastalık zengin ve ünlüleri etkiliyor: Bu bir yıldız ateşi mi?
Olmasından korktuğunuz şeyler başınıza geliyorsa ters çaba yasası hakkında bilmeniz gerekenler var
Evde Çilek Sapı Sirkesi: Sağlıklı, Ekonomik ve Kolay Tarif!