Survivor All Star'da Turabi ve Ogeday arasında müstehcen fotoğraf tartışması! İşte o görüntüler...

Survivor'ın yeni sezonu 2024 All Star, şimdiden yıldız isimler arasındaki çekişmelerle dikkat çekiyor. Turabi ve Ogeday arasındaki alevli tartışma, programın 6. bölüm fragmanında izleyicileri heyecanlandırıyor.

Survivor 2024 All Star programında, yarışmacılar arasında yaşanan gerginliklerin zirvesine ulaşıldı. Turabi, Ogeday ve Nisa aşkına göndermeler yaparken, dikkat çeken bir şekilde özel içerikli fotoğrafları gündemde.

OGEDAY'IN TURABİ'Yİ SARSAN YANITI!

Turabi'nin aşk meşk işlerine göndermeleri karşısında Ogeday, Turabi'nin geçmişte paylaştığı müstehcen fotoğrafları diline doladı. Oyun sonrasında Murat Ceylan'a yapılan çarpıcı açıklamalar, gerginliği tırmandırdı. Ogeday, Turabi için "Bir odada fotoğraflar koyup talihsiz bir kaza sonucu tövbe edip SMS'siz bir sene olduğu için tekrar Survivor'a geldi.'' ifadelerini kullanınca ortalık karıştı. Tartışma, Survivor 2024 All Star'ın 6. bölüm fragmanında doruk noktasına ulaştı.

TURABİ VE OGEDAY ARASINDAKİ KAVGANIN DETAYLARI!

Turabi, Ogeday'a "Sen burada aşk meşk işleri yaparken ben Amerika'da şampiyon oluyordum." derken, Ogeday ise "Biat edeceksin." diyerek karşılık verdi. Tartışma konseyde de devam ederken, gergin anlar seyirciyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

TURABİ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI: İŞTE O GÖRÜNTÜLER...

Turabi, Ogeday'ın sözlerinin ardından "Benim hayatımla ilgili beni yadırgamayı çok iyi biliyorlar ama benim buralara nasıl geldiğimi bilmiyorlar." diyerek gözyaşlarını tutamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Hangi emekliler emlak vergisi ödemeyecek?
Dudağınız eğer bu şekilde ise özgüvensizliğe yol açabilir!: Basit bir işlemle düzeltilebiliyor!
Evdeki karıncaları yok etmenin kesin çözümü!: İşte o yöntemler!
Yemek servisinde sıklıkla yapılan hatalar nelerdir?
Birlikte yıkanmaması gereken çamaşırlar neler?