Survivor Asena kendini tutamadı, Fatih'in konuşması esnasında gülmeye başladı

Survivor'ın dün meydana gelen bölümünde eleme potasına giren Fatih Kılıçarslan, konseydeki konuşmasında duygularına hakim olamadı. Fatih'in derhal arkasında oturan Asena Demirbağ, Fatih'in duygusal hitabı yaşanırken kendisini tutamayarak gülmeye başladı. Demirbağ'ın mimik ve hareketleri izleyicilerden yoğun tepki alırken, toplumsal medya kullanıcılarının diline düştü.

Survivor 2023 yarışması hız kesmeden devam ederken, Ada Ünlüler ve Gönüllüler'in nefes kesen mücadelesine sahne oluyor. Kırmızı ve mavi takımın nefes kesen müsabakalarının sonunda yarışmacılar bir bir hayallerine veda ediyor. Survivor'da bu hafta süresince eleme potasına giden adlar ise; Cansu, Aziz, Alper, Fatih, oldu.

GÜLMEYE BAŞLADI

Konseyde konuşan Fatih Kılıçarslan, o sırada duygularına hakim olamadı. Fatih'in arkasında oturan Asena Demirbağ'ın mimikleri ve hareketleri kameralara yansıdı. Fatih'in duygusal anlamış olur yaşamış olduğu sırada Demirbağ'ın kendini tutamayıp gülmesine seyirciler ve toplumsal medya kullanıcılarından tepki geldi.

BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Konseyde birleşme partisiyle ilgili izahat icra eden Acun Ilıcalı, tarihin yaklaştığını işaret etti ve o tarihe kadar sürecin iyi mi ilerleyeceğini söyledi. Ilıcalı açıklamada; "Survivor'da birleşme yakınlaşmıştır. 2 hafta sonrasında birleşme partisi olacak. Bu arada fena haberim var. Birleşmeye kadar hızlandırılmış eleme var; o yüzden 2 değil 3 yarışmacı veda edecek. Birleşmeden 1 gün ilkin eleme olacak. Ara verdiğimiz dönem var o yüzden elemeyi hızlandıracağız. Üç yarışmacı giderse birleşme sayısı güzelleşiyor. Bir veda olacaktı fakat bir veda birazcık hüzünlü olacak. " ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bir dizi için daha final kararı alındı
Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu
Can Yaman’ın dizisinden İtalya’da yeni rekor