Survivor Aşkı Mutlu Sonla Bitti: Sude Burcu ve Mert Öcal Dünyaevine Girdi!

Survivor All Star 2022 yarışmasında başlayan aşklarını evlilikle taçlandıran Sude Burcu ve Mert Öcal, 30 Eylül'de düzenlenen görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Birçok Survivor yarışmacısının katıldığı bu özel günde, çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Survivor All Star 2022 yarışmasında başlayan aşklarıyla dikkat çeken Sude Burcu ve Mert Öcal, 30 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen düğünle evlendi. 42 yaşındaki Mert Öcal ve kendisinden 15 yaş küçük olan Sude Burcu, Eylül 2022’de aile arasında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını atmıştı.

ÜNLÜLER DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Düğün, birçok Survivor yarışmacısının katılımıyla adeta yıldızlar geçidine dönüştü. Çiftin bu özel gününde, Survivor’dan dostları da onları yalnız bırakmadı. Sude Burcu, bu mutlu anı "Uzun zamandır bu anı hayal ediyorduk" diyerek ifade ederken, sade bir gelinlik tercih ettiğini belirtti. Mert Öcal ise evlilikten senelerce kaçtığını, ancak doğru kişiyle karşılaşınca bu kararın dünyanın en güzel şeylerinden biri olduğunu dile getirdi.

BALAYI PLANLARI NETLEŞMEDİ

Şimdilik çiftin balayı planları belli olmasa da, düğün sonrası sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu evlilik Survivor hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.