Survivor Elemelerine Giderken Yarışları Kim Kazandı, Eleme Adayı Kim Seçildi

Survivor elemeleri devam ediyor, peki yarışmayı kim kazandı? İşte elenen o adayın ismi!

2021 Survivor yarışmasında 10 Nisan günü yayınlanan en son ki bölümde yarışları kazanan taraf belli oldu. İlk eleme adayı da belirlenmiş oldu. Son yayınlanan bölümde hem Market için hem de dokunulmazlık için yarışlar düzenlendi ve market yarışını açık ara farkla gönüllüler kazandı. Bunun ardından dokunulmazlık yarışı düzenlendi ve bu yarışa gönüllüler çok kötü bir performans ile başladı.

Daha sonra yarışa ünlüler çok iyi asılınca gönüllüler toparlayamadı ve dokunulmazlık yarışını kaybettiler. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler adadan gönderilmek üzere içlerinden bir arkadaşlarından birisini seçmek zorunda kaldılar. Ünlüler bu hafta aç kalsalar da dokunulmazlığı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Survivor yarışmasında en stresli kısmın arkadaşlarından birsini seçi göndermek olduğunu yarışmacılar dile getirdi.

Bu Hafta Nisan Survivor Yarışmasında Eleme Adayı Kim Oldu

Dokunulmazlık yarışını ünlülerin kazanmasının ardından gönüllülerde bir eleme hareketliliği meydana geldi. Oylar kullanarak içlerinden bir grup arkadaşlarını seçecekler ve haftanın ilk eleme adayını belirleyecekler. Yapılan oylarla en çok oy alan kişi Aleyna Çalışkan oldu. Aleyna Çalışkan arkadaşlarının oyları ile en yüksek oya sahip oldu ve eleme adayı olarak belirlendi.

Yarışları Hangi Takım Kazandı, En Etken Yarışmacılar Kimlerdi

Dokunulmazlık yarışı, market yarışı, anlat bakalım derken ünlüler ve gönüllüler kıyasıya bir mücadele verdiler. Anlat bakalım yarışında verilen kısa süre içinde ne çok kelimeyi bilmeye çalışan yarışmacılar mücadelenin sonunda ünlüler 5, gönüllüler 2 skoru ile tamamladılar. Gecenin en çok kelime bilen yarışmacı ikilisi ise Batuhan ile Melis oldular. Pizza ödülünü ise 9-9 beraberliğin ardından gönüllülerden Ayşe ile ünlülerden Batuhan yarıştılar ve Ayşe yarışı kazanarak Gönüllülere pizza ödülünü aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sındırgı'da Yeni Terminal Projesi Tamamlanma Aşamasında
75 yıldır hizmet veriyordu: Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti
19 ilde "Sibergöz" operasyonu, 51 gözaltı
H.K.G. davası: Sanıklar yeniden hâkim karşısında
Altı üstü kıytırık eski bir siyasetçisin