Survivor Emin'in diskalifiyesinin ardından gerçekler oraya çıktı: Elenme sebebi sakatlık değilmiş!

Survivor gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Emin'in elenme sebebi sakatlık olarak açıklanmıştı. Ancak günler sonra diskalifiye edilmesinin gerçek nedeni ortaya çıktı.

Her gün yarışma hakkında binlerce iddia çıkıyor. Fakat bugün çıkan iddiaların odağındaysa yarışmadan kısa bir süre önce sakatlık yüzünden elenen Emin oldu. Fakat iddialar yarışmadan elenmesinin ana sebebinin sakatlık olmadığını dile getirdi. Bir magazin sayfasının sosyal medyada yaptığı paylaşımına göre Emin’in o kişiye ettiği küfürler Emin'in sonu oldu.

Yarışmada performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Emin’in yarışmadan aniden elenmesiyse tepkilere neden olmuştu. Aylardır sakatlık yaşayan ve bir türlü oyunlara dahil olmayan Reşat’ın elenememesi ama bir anda Emin’in yarışmadan elenmesi seyircilerin akıllarını allak bullak etmişti. Sevilen yarışmacının diskalifiye olmasının ardında yatan sebepse şok etti.

Yarışmaya büyük hayallerle geldiğini dile getiren Emin; sosyal medya üzerinden her sonun bir başlangıç olduğunu dile getiren bir paylaşım yapmıştı. Sakatlık sebebiyle elendiğini yaptığı paylaşımda dile getiren Emin Günenç; hayranlarını büyük bir hüsrana uğratmıştı.

Yarışmadan elenmesinin nedeni küfür olduğu ortaya çıktı!

Ekranların en sevilen yarışmasından kısa bir süre önce elenen yarışmacı Emin milyonlara şok etkisi yaratmıştı. Fakat bir sosyal medya hesabının paylaşımına göre Emin Günenç yarışmadan küfür sebebiyle elendi. Bunun yanındaysa yaptığı paylaşımda “Ve tarih 31 Ocak 2021: Emin Günenç isimli yarışmacı yarışmadan ‘sakatlık’ nedeniyle ayrıldı. Artık sizlerde görebiliyorsunuz ki Emin’in gönderilmesinin arkasındaki ‘gerçek nedeni’ görebiliyorsunuz.” Sözleriyle dikkatleri üzerine toplamıştı.

Bunun yanında ise “Keşke Emin’in sosyal medya üzerinden paylaştığı uygunsuz paylaşımlardan dolayı diskalifiye etme kararı aldık diyebilseydiniz” sözlerini de yaptığı paylaşımla birlikte ortaya koydu. “Başka bahanelere sığındığınız için kendinizi yalancı konumuna düşürdünüz” açıklamasını yapan Survivor magazin sayfası milyonların şok olmasına neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı