Survivor Emin'in elenmesinden sonra Acun Ilıcalı elinden tuttu!

Survivor 2021 sezonunda birçok yarışmacı sağlık sorunlarından ötürü diskalifiye olmuş ve ekranlarda büyük bir yankı uyandırmıştı. Programdan diskalifiye olan isimlerden biriside Gönüllüler takımında yer alan Emin isimli yarışmacıydı.

Survivor 2021 sezonunda başarısı, efendiliği ve performansıyla ekranların en sevilen isimlerinden birisi olan Emin Günenç, programda talihsiz bir şekilde sakatlanmış ve adanın doktoru olan Metin Kuş’un açıklamasının ardından sağlık sorunlarından dolayı yarışmaya devam edemeyeceği söylenmişti. Survivor Emin’in diskalifiye edilmesi herkesi şaşkına çevirmişti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emin’e Acun Ilıcalı’dan ilk hamle geldi.

Survivor Emin Günenç, diskalifiye olmasının ardından ekranlarda büyük bir yankı uyandırdı. Milyonlarca kişi Emir’in adadan ayrıldığı sırada gözyaşlarına engel olamamasıyla beraber üzüntülerini gizleyemedi. Ünlü yarışmacının Survivor kariyeri biterken, Acun Ilıcalı’dan yarışmacıya ilk hamle geldi. Emin’in elinden tutan Acun Ilıcalı, ona Exxen’de kapısını açtı. Ilıcalı’nın bu hareketi Emin Günenç’in yarım kalan hikayesini tamamladı.

Son derece başarılı olan ve takım arkadaşları tarafından oldukça sevilen Emin, diskalifiye olmasının ardından evine döndü. Sosyal medya hesabında ilk paylaşımını yapan ve teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Emin’in, “Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar!” sözlerini dile getirmesinin ardından herkes o detayı fark etti. Meğer Acun Ilıcalı Emin Günenç’in yarım kalan hikayesini tamamlamış.

Survivor Emin’den İlk Paylaşım!

Survivor 2021 sezonunda Gönüllüler takımında yer alan Emin Günenç’den ilk paylaşım geldi. Emin Günenç yaptığı açıklamada, “Survivor benim için gerçekten çok güzel bir maceraydı. 3 yıl boyunca hiç pes etmeden katılmak için mücadele etmiştim. Survivor çoğu insanın zorlandığı fakat benim hiç dönmek istemediğim bir yer oldu. Benim üzüntüme ortak olmanız çok mutlu etti. Bu maceraya beni ortak ettiği için Acun Ilıcalı’ya teşekkür ederim. Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar!” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı