Survivor finaline çakarlı araçla giden yarışmacılara para cezası verildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Survivor All Star finaline çakarlı araçla giden yarışmacılara ilişkin açıklama yaptı! Yerlikaya, bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine başlatılan çalışmada araç sürücüsüne idari para cezası uygulandığını ifade etmiş oldu!

Survivor All Star yarışmacıları, İstanbul'daki yarışmanın finaline yanıp sönen ışıklı ve sirenli lüks bir otomobille gitti. Sahra Işık, fotoğrafları "Çakar deyince ben varım" başlığıyla paylaştı.

İDARİ CEZA UYGULANIYOR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadaki "YAPMALIYIZ-18" başlıklı mesajında, yarışma programının İstanbul finali çekimlerine 3 yarışmacının gittiği anların fotoğraflarının çekildiğini belirtti. TV kanalında gösterilen görüntü sosyal medyada paylaşıldı. Daha sonra yapılan incelemelerde flaşörlü aracın sürücüsüne idari para cezası kesildiğini, araçtaki cihazın söküldüğünü anlattı. . Yerlikaya, mesajında ​​şunları söyledi: "Sivil trafik gruplarımız tarafından yapılan incelemelerde, sosyal ağlarda 'yarışma programındaki üç yarışmacının İstanbul'daki büyük finale flaşlı araçla gitmesi' ile ilgili haber ve resimler çıktı." Aracın ülke çapındaki basın sürücüsü para cezasına çarptırıldı ve flaş/siren kaldırıldı. Ambulans, itfaiye ve polis araçlarımızın trafikte önceliği insanların sağlığı ve suçlularla mücadeledir. "El fenerini hukuka aykırı kullanan ve mantık dışı hareket edenleri asla yola sokmayacağız" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.