Survivor Gönüllüler takımının yarışmacısı İlayda'nın yıllardır sakladığı yalan ortaya çıktı!

Geniş izleyici kitlesine sahip Survivor'da gerçek ortaya çıktı. Gönüllüler takımının İlayda'sı 4 yıldır sakladığı yalanı sonunda açıkladı.

 

Acun Medya tarafından TV8'de yayınlanan Survivor, bu sezon ki yarışmacılarıyla beraber tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Milyonlarca kişi yarışmacıların çok başarılı olduğunu dile getiriyor ve bu sezonun çok çekişmeli olacağını belirtiyordu. Bunun yanı sıra ilk önce Gönüllüler takımında olan ve sonrasında Ünlüler takımına geçen İlayda Şeker, izleyici kitlesinin sempatisini kazanmıştı. İlayda’dan çarpıcı bir açıklama geldi.

 

Samimi tavırları, içtenliği ve komik halleriyle izleyicinin kahkaha dolu anlar yaşamasına neden olan Survivor İlayda Şeker, yarışma programının yayınlanan son bölümünde söylediği bir yalanı dile getirdi. Kimisi bu yalana kahkaha atarken kimisi de İlayda’nın bu tavrının yanlış olduğunu belirtti. Meğer İlayda Şeker yıllarca annesine aynı yalanı söylemiş durmuş.

 

Survivor’da Ünlüler takımının yıldızı İlayda Şeker, son zamanlarda parkurlarda sergilediği başarısıyla beraber tüm dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz günlerde dedesiyle ilgili konuşan ve kendisi oraya gidene kadar dedesine evlenmemesini söyleyen İlayda Şeker, sosyal medyada uzun bir süre konuşulmuştu. Ünlü yarışmacının son bölümde yaptığı açıklaması ise herkesi şaşkına çevirdi. Yıllardır söylediği bir yalanı itiraf eden Survivor İlayda, gündemde yankı uyandırdı.

 

İlayda Şeker yıllar önce ne söyledi?

Survivor’ın yayınlanan son bölümünde verdiği röportaja beraber gündemde büyük bir yankı uyandıran İlayda Şeker, “Ben şimdi iki yıllık Ön lisans mezunuyum. Annemde 4 yıla tamamlama, yeniden oku. Ben okula giderken başım ağrıyor ateşim çıkıyordu. Bir tek teneffüslerde kendime geliyordum. Bende okula gitmemeye karar verdim. Anneme Açık öğretime yazılıyorum dedim. Onlarda bana para gönderiyordu. Ben burada her şeyi itiraf edebiliyorum. O yüzden anneme söylüyorum ben 4 yıldır Açık öğretime hiç başvuru yapmadım! Muhtemelen de yapmayacağım…” sözlerini dile getirdi.

İlayda’nın annesine Açık öğretimde okuyorum deyip de aslında hiç okumamasını söylemesi tüm dikkatleri üzerine çekti. Yıllardır annesine okuduğunu söyleyen fakat aslında hiç okumadığını belirten İlayda Şeker, okumak istemediğini ifade etti. İlayda’nın annesine Açık öğretimde okuyorum deyip de aslında hiç okumamasını söylemesi tüm dikkatleri üzerine çekti. Yıllardır annesine okuduğunu söyleyen fakat aslında hiç okumadığını belirten İlayda Şeker, okumak istemediğini ifade etti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı