Survivor İlayda ismi yazılınca her şeyi anlattı

Zaman zaman dengeleri değiştiren, hatta çoğu zaman dibi gören, fakat her ne olursa olsun yaşam mücadelesi içerisinde olan Survivor 2021 yarışmacıları gündemde adeta deprem etkisi yaratıyor.

Her sezonunda yeni yarışmacılara ev sahipliği yapan Survivor’ın bünyesinde yer alan yarışmacılarla beraber ekranlarda arbede yaşanmasına sebebiyet veriyor. Tıpkı programın yayınlanan son bölümünde İlayda’nın o ismin sırrını açıklaması gibi.

Survivor 2021 sezonunun yayınlanan son bölümünde ada konseyinde son derece gergin anlar yaşandı. Dokunulmazlık oyununun her ikisini de kaybeden Ünlüler takımı, adadan iki arkadaşının adını vermek zorunda kaldı. Son derece zor bir tercih yapmak zorunda kalan yarışmacılar, gündemde deprem etkisi yarattı. Bu haftanın SMS birincisi olan Batuhan Karacakaya, İlayda Şeker’in adını vererek eleme potasına gönderdi.

Eleme konseyinde elenecek olanı ismi vermek için strateji geliştiren Survivor Batuhan, “Gitmeyeceğine inandığım bir ismi söylemek istiyorum. Kendisinden şimdiden özür dilerim. Onunla hiçbir sıkıntım yok. Yalnızca gitmeyeceğine gönülden inanıyorum. Ne yazık ki İlayda diyorum!” sözlerini dile getirdi. İlayda ise sinirlerine engel olamadı ama her şeyi bir bir Acun Ilıcalı’ya anlattı.

İlayda’dan şok ifşa!

Düşünceleri hakkında açıklama yapan Survivor İlayda, “Acun Bey asla alınmadım Batuhan arkadaşıma, saygı duyuyorum. Potaya girince gitmeyecek psikolojisini ben anlamıyorum! ‘Kendisi ben birinci olduğumu da sakın beni yazma, stratejik olarak beni söylemeni istemiyorum’ dedi. Ben zaten böyle bir şey yapmazdım. Ben performansa göre yazarım genelde. Gitsem de kalsam da hayırlısı olsun!” sözlerini dile getirdi.

Acun Ilıcalı, İlayda’dan duyduğu sözler karşısında büyük bir şok yaşadı. Olayı daha iyi anlamak için İlayda’dan olayı tekrarlamasını isteyen Ilıcalı’ya İlayda, “Ben birinci olduğum da benim adımı yazma dedi!” sözlerini dile getirdi. Acun Ilıcalı, Survivor Batuhan’a, “Batuhan sen bir cevap vermek istiyor musun? Başta alınmıyorum dedi ama son cümlesinde alındı!” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı