Survivor İlayda'nın itirafları titretti! 8 şiddetinde depreme neden olacak Batuhan açıklaması sosyal medy

Survivor tarihinin en beğenilen yarışmacılarından biri olan İlayda Şeker'den şok itiraflar arka arkaya geldi. 8 Şiddetine neden olacak açıklamalarda bulunan İlayda Şeker, Batuhan hakkında dedikleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Acun Medya tarafından ekranlara getirirlen başarılı yarışmadan geçtiğimiz hafta ayrılan İlayda Şeker, vedasıyla sevenleri çok üzmüştü. Sempatik, samimi ve sevecen tavırlarından dolayı Survivor 2021'in en başından beri çok sevilen İlayda Şeker, kısa bir süre önce Batuhan ile "Azıcık delikanlı ol" tartışmasını yaşamıştı.

Tartışmanın ardından ise Batuhan, İlayda'nın aslında onur kırıcı ve küçük düşürücü bir şekilde demediğini bildiğini dile getirmiş; Acun Ilıcalı ise "Bir erkeğe denilmeyecek bir söz bu" sözlerini dile getirmişti. Açıklamasında ise sözlerinin altında yatan nedeni anlatarak; konu hakkında düşüncelerini dile getirdi.

"Batuhan kulis yaptığını düşünüp onu yazdıracağını düşünmüştü. Arkadaşlarınla Batuhan'ı yazmaları konusunda konuştun mu?" sorusuna karşılık olarak İlayda Şeker'den gelen açıklama şok etkisi yarattı. Hakan Hatipoğlu'nun ve Mert Öcal'ın en çok beğendiği yarışmacılardan biri olan İlayda, dikkatleri üzerine çekti.

İlayda Şeker, Batuhan hakkında; "İlk başlarda yakın arkadaştık. Değişimler ve sürekli yanlış anlaşılmalardan dolayı Batuhan'dan uzaklaşmıştım. Fakat kimseye 'onu yazın' demedim. İnsanları ya ada yaşantısına göre ya da performansına göre yazdım. Düzelttiğimizi sanıyordum ama hala öyle düşünüyorsa onun sorunu." sözlerini dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'
Kibariye ihanet iddialarıyla ilgili konuştu: Yapmayan yok
Doğukan Güngör'den Müjdat Gezen'e cevap: Gayet mutluyuz
Boran Kuzum’dan Cengiz Bozkurt’u şaşırtan “popo” açıklaması
Son halini Sertap Erener'e benzetmişti: Rafet El Roman'dan Ahmet Hakan'a estetik cevabı