Survivor Mert Öcal’dan şaşırtan paylaşım! “Durum Vahimleşecek..”

Survivor 2020’nin sona ermesiyle birlikte hayatına geri dönen Mert Öcal, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Sevilen isim, yapmış olduğu paylaşımlarla hayranlarıyla irtibat halinde. Öcal’ın yaptığı son paylaşım ise herkesi şaşırttı.

Survivor dolayısıyla 4 ay boyunca Dominik Cumhuriyeti’nde kalan Survivor Mert, İstanbul’a dönmesiyle birlikte iş hayatı için çalışmalara başladı. Arka Sokaklar’da Tarık karakterini canlandırarak hafızalara kazınan sevilen yarışmacı, yeni projesiyle ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla hayranlarını heyecanlandıran Mert Öcal’ın TV8’in fenomen dizisi Kırmızı Oda’ya dahil olacağı öne sürüldü.
Survivor’ın Mert’in, Kırmızı Oda dizisinin senaristliğini yapan Dilek Öksüz ile olan fotoğrafını paylaşması ortaya atılan iddiaları güçlendirdi.

 

 

Yeni projeleri için hazırlık içinde olan sevilen yarışmacının son hamlesi kafaları karıştırırken, sosyal medya ile ilgili yaptığı eleştiri de çok konuşuldu.
Sosyal medya filtrelerini eleştiren Mert Öcal, önümüzdeki günlerde insanların beğenilme dürtüsü dolayısıyla mutsuz olacağını söyledi. Survivor Mert, paylaştığı tweet’te şu ifadelere yer verdi:
“Sosyal medya uygulamalarında o kadar çok filtre çıktı ki, yenileri de çıkacaktır, insanlar filtrelerden sonra aynaya baktıklarında mutsuz olacaklar. Bir fanusun içinde beğenilme dürtüsü ile yaşayan toplumlar haline dönüştük ve durum daha da vahimleşecek”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakan Işıkhan açıkladı: Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor!
Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Hukuk mesleklerine giriş sınavı yönetmeliği!
Bilinmeyen koronavirüslere karşı koruyucu bir aşı geliştirildi!
Ankara hava durumu: 8 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'da hava nasıl olacak?