Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı cezaları açıklarken diskalifiye merak konusu!

Survivor'da Nagihan, Aleyna ve Nefise arasında yaşanan gerginliğin ardından acun Ilıcalı sinirlerine hakim olamadı! Survivor'da Ilıcalı'nın sabrını taşıran Nagihan'a ne ceza vereceği merak konusu oldu. Survivor yeni bölümünde Acun Ilıcalı, Nagihan ve Nefise'nin cezalarını tek tek açıkladı.

Son Survivor All Star tartışması sosyal medyada günün gündemi oldu. Survivor all star akşamına damga vuran tartışma uzun soluklu oldu. Bunun üzerine acun Ilıcalı olaya tepki verdi. Nefise, Aleyna ve Nagihan'ın kavgası gündeme bomba gibi düştü. Kavga sınırları oldukça zorladı. Fiziki temas da olunca sinirler iyice gerildi! 

Dokunulmazlık oyununun gerilimi ada konseyine de sıçrayınca konsey bir anda savaş alanına dönüştü. Survivor'ın son bölümünde Acun Ilıcalı, Nagihan ve Nefise hakkındaki kararını açıkladı. Fragmanlar da uzun süre gösterilen karar sonucunda Nagihan'ın özür dilediği anlar da vardı. Survivor all star izleyicilerinin merakla beklediği o karar ne olacak? Diskalifiye olup olmayacağı merak edilirken; konseyde sadece Nagihan'ın olduğu kareler 'Acaba adaya veda mı ediyor?' Sorularını da akla getirdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Mal kavgası bitmiyor: İbrahim Tatlıses'in torunu isyan etti
“Kardeş Takımı 2” filmi geliyor
Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi