Survivor Öykü'den şok ötesi hamle! Survivor'dan elenir elenmez aşkın kollarına düştü! Nikahına sayıl

Survivor Ünlüler takımında yarışan ve vedası ile herkesi gözyaşları içinde bırakan Öykü Çelik, elenir elenmez bir sürpriz ile karşılaştı.

Sevilen yarışmacı sosyal medya hesabından duyurduğu bu sürpriz ile herkesten beğeni ve tebrikleri topladı. İş adamı sevgilisi İsmail Berhan’dan evlilik teklifi alan Öykü Çelik nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından parmağındaki alyans ile paylaşım yapan Öykü Çelik, bu teklife evet dediğini takipçilerini duyurdu. Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile haberi veren Öykü Çelik herkesten tebrik ve güzel yorumları topladı.

Çok kısa sürede binlerce tebrik mesajı alan Öykü Çelik, Survivor’ın ardından aşk hayatındaki bu büyük değişim ile yeni bir başlangıca yelken açıyor. Başarılı oyunculuğu ile ve Survivor yarışmasında yer almasıyla dikkatleri üzerine çeken isim, en düşük SMS sayısı ile adaya veda eden isim olmuştu. "Buna hazır değildim. Herkese hakkımı helal ediyorum. Burada inanılmaz şeyler yaşadım" ifadeleri ile Öykü Çelik, herkeste duygu anlara neden olmuştu.

Öykü Çelik'ten çarpını yorumlar

Son zamanlarda magazin gündemine pandemi döneminde gittiği ev partileri ile adından söz ettiren oyuncu yaptığı açıklamalar ile de çarpıcı yorumlar da bulunmuştu. “Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” sözlerini kullanmıştı.

Yarışmadan elenip Türkiye’ye dönmesi ile bir anda kendisini aşk hayatının içinde bulan Öykü Çelik İsmail Berhan ile dünya evine girecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Adaya gitmeden iş adamı İsmail Berhan ile aşk yaşamaya başlayan Öykü Çelik önümüzdeki aylarda nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Survivor’da herkes ile kurduğu diyalogda başarılı olan Öykü için Acun Ilıcalı da “Kısa sürede herkese kendini sevdirdin. Survivor gönüllerin şampiyonu oldun.” sözlerini kullanarak genç oyuncunun adadaki ilişkilerinde ne kadar başarılı ve pozitif olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Mr. Dosso Dossi Dj setinin başına geçti, heyecan dorukta!
Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı