Survivor Öykü'nün estetiksiz hali gündem oldu

Bu seferki olay ne yarışmacıların performansı oldu ne de adada yaşanan bir tartışma. Bu konu Survivor 2021 sezonunun yarışmacılarından birisi olan o ismin büyük değişimi oldu.

Ünlüler – Gönüllüler konseptinde yayın hayatına başarıyla devam eden Survivor 2021 sezonunda yeni gelişmeler yaşanıyor ve seyirci duydukları karşısında şaşkınlığına engel olamıyor. Bu durumlardan birisi de Ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik’in büyük değişimi yönünde oldu. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Survivor Öykü’nün zorlu yaşam şartlarına rağmen hala güzelliğini koruması, Acun Ilıcalı’dan dahi iltifat almasına neden olmuştu. 

Survivor’ın önde gelen isimlerinden birisi olan ve adadaki yaşam şartlarıyla sık sık gündemde yer alan Öykü Çelik, önceki hali ve şimdiki haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü yarışmacının geçmişten gelen görüntüleri akıllara durgunluk verirken Survivor programının en güzel kadınlarından birisi olan Öykü Çelik, gündemde adeta deprem etkisi yarattı.

Öykü Çelik meğer estetik yaptırmış!

Ekranların en güzel kadın oyuncularından birisi olan Öykü Çelik, son zamanlarda gündemde sık sık yer almaya başladı. Yarışmadaki güzelliğiyle akıllara durgunluk veren Survivor Öykü’nün ortaya çıkan eski halleri ise herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü yarışmacının geçmiş dönemlerde yüzünde bir takım estetik operasyonu yaptırdığı belirtildi.

Survivor’ın ünlüler takımında yer alan yarışmacısı Öykü Çelik’in burun, göz ve dudak gibi estetik operasyonları yaptırdığı ortaya çıkınca herkes büyük bir şok yaşadı. Milyonlarca kişi yarışmacının eski halini tanıyamadığını ve bambaşka birisi olduğunu dile getirdi. Ortaya çıkan gerçekle beraber Survivor Öykü, gündemde deprem etkisi yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!