Survivor ve Masterchef resmen birleşti

Ekranların en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor’da Masterchef rüzgarı çok sert esecek.

Birleşme partisinin arkasından Survivor’un yeni bölümüne ait fragman yayınlandı. Fragmanda ise Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyununun oynanacağını dile getirmişti. Fakat bu sefer dokunulmazlık oyununda bir farklılık yapılacaktı. Adaya davet edilen Masterchef tarihinin en iyi şefleri, adada tüm oyunculara en lezzetli yemekleri yapacak. 

Acun Ilıcalı “Bu ödül, Survivor tarihinde bir ilk olacak” sözlerini dile getirdikten hemen sonra ise Masterchef yarışmasında yer alan en başarılı isimleri adaya davet etti. Adaya giriş yapan Serhat, Barbaros, Emir, Cemre, Güzide, Batuhan gibi isimlerin giriş yapmasıyla adada bulunan tüm yarışmacılar sevinç çığlıklarını attı.

Dokunulmazlık oyunu için kıyasıya verilen yarışmanın fragmanında ise bir tartışma yeniden alevlendi. İsmail ve Poyraz arasında ipler gerilirken izleyiciler Acun Ilıcalı'nın konu hakkında ne diyeceğini merak etmeye başladı. Bunun yanında yarışmanın kazanın Masterchef'ler tarafından yemek hazırlanacak olması hem izleyenleri hem de yarışmacıları heyecanlandırdı.

Aleyna ise "Benim dokunulmazlığım birleşme partisine kadardı. Parti bittikten sonra benim adım yazıldı" sözlerini dile getirdi. "Beni bu takım harcar bu yüzden kendimi çeyrek finale hazırlamam lazım" ifadesine yer verdi. Bunun yanında "Eğer ikinci kez dokunulmazlık oyunu kazanılmazsa bu adada gerçekten cenaze havası eser" sözlerini de yayınlanan fragmanda dile getirdi.

Masterchef ve Survivor gii iki yarışmanın birleşmesi ise özellikle Masterchef özleyenlerini harekete geçirdi. Serhat ve Barbaros'u gördükleri için çok mutlu olduklarını dile getiren sosyal medya kullanıcıları yaptıkları yorumlarla Twitter'ı adeta ayağa kaldırdı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!