Survivor yarışmacısı Ersin Korkut, ABD'deki evsizlere destek sağlıyor

Oyuncu Ersin Korkut, Survivor Allstar programından ayrıldıktan sonra ABD'de kendi elleriyle evsizlere pizza hazırladı ABD'de evsizlere yardımlarıyla bilinen Champion Pizza'nın sahibi hayırsever iş insanı Hakkı Akdeniz'in yardım organizasyonuna katıldı.

Ünlü aktör Ersin Korkut, Survivor Allstar programından ayrıldıktan sonra ABD'de kendi elleriyle evsizlere pizza yaparak yardımda bulundu. ABD'de evsizlere yardım etme çalışmalarıyla tanınan Champion Pizza'nın sahibi Hakkı Akdeniz'in yardım organizasyonuna katılan Korkut, "Ünlü olmadan önce ben de pizzacıda çalışıyordum. Hayatın ne kadar zor olabileceğini iyi bilirim" diyerek katkı sağladı.

ABD'DE YARDIM FAALİYETLERİNE KATILDI

Survivor All Star yarışmasından elenen oyuncu Ersin Korkut, dinlenmek için ABD'ye gitti ve burada yardım faaliyetlerine katıldı. Evsizlere yardım etmek için düzenlenen etkinlikte Champion Pizza'nın sahibi Hakkı Akdeniz'in organizasyonuna katılan Korkut, evsizlere pizza hazırladı. Akdeniz, Korkut'a emeği geçtiği ve yardımcı olduğu için teşekkür etti.

Korkut, bu yardım etkinliğiyle ilgili, "ABD'de şu anda çok soğuk günler yaşanıyor ve sokaklarda çok sayıda insan yaşıyor. Hakkı Akdeniz'in evsizler için uzun süredir yaptığı çalışmaları biliyordum ve buna katkıda bulunmak istedim. Ben de eskiden pizzacı olarak çalıştım ve hayatın ne kadar zor olabileceğini biliyorum. Hakkı beni kırmadı ve yardım etme fırsatı verdi. Ona minnettarım" şeklinde konuştu.

Akdeniz ise, "Evsizler için uzun süredir yemek ve diğer ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ersin Korkut, Survivor Allstar'dan ayrıldıktan sonra bize katılmak istediğini söyledi ve biz de onun yardımını memnuniyetle kabul ettik. Kendisinin pizzacı olarak çalıştığını öğrendik ve bu da işbirliğimizin güzel bir tesadüfü oldu. Korkut'un yaptığı pizzalar çok lezzetliydi ve ona da yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Herkesin kötü zamanlar geçirdiğini düşünerek evsizlere yardım etmek önemli bir sorumluluktur. Kendim de bir dönem evsiz kaldım ve bu nedenle yardımlarıma devam edeceğim" dedi.

Korkut ve Akdeniz, sokaklarda kalanlar için hazırladıkları pizzaları sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Akdeniz, evsizlere yardımlara devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da Benzin İstasyonu Operasyonu: 90 Milyon TL'lik Vergi Kaçağı Ortaya Çıktı
Galata Kulesi Altında Trafiği Kapatan Gruba Cezalar Yağdı: Toplamda 13,926 TL Para Cezası Kesildi!
DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor