Survivor yarışmacısından ağır itham! Acun Ilıcalı'ya ve şampiyona itiraf üzerine itiraz etti! Tüm halka d

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmaları arasında yerini alan Survivor'da Barış Murat Yağcı, 2020 sezonunun yarışmacılarından biriydi. En çok konuşulan yarışmacılardan birisi olan Yağcı, Acun Ilıcalı'ya ve Cemal Can'a rest çekti.

Geçtiğimiz yıl pandemiden dolayı birçok dizi sektörü ekranlara gelmeyi kısa bir süre durdurmuştu. Dominik adasında çekilen Survivor yarışması için koronavirüs tehlikesi yok denecek kadar az olduğu için çekimleri devam etmişti. Ekranlara gelmeyen dizilerin yerini dolduran Survivor yarışması en çok izlemem rekorlarını almıştı.

Survivor 2020 yılında yarışan tüm yarışmacılar tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Yarışma hayatları bittikten sonra Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı sevgili olduklarını duyurmuşlardı. Şimdilerde ayrıldıkları konuşulan çiften bu yönden herhangi bir açıklama gelmedi.

Barış Murat Yağcı çektiği restle birlikte 2011’den sonra ilk kez finale kalan bir isim şampiyon olan ismi hak etmemekle suçladı. Sosyal medya kullanıcıları ise konu hakkında "Acun Ilıcalı'yı da zan altında bırakıyor bu dedikleri sanki torpil yapılmış gibi" yorumlarını yapmasına neden oldu. Peki, Barış Murat Yağcı ne dedi?

Barış Murat Yağcı: “Kazanan kişinin Survivor olduğunu düşünmüyorum. Bir kere bile potaya girmedi. Benim kaç kere ismim çıktı. Halk sayesinde 9 kez sms birincisiydim. Benim omzumda kapsül parçalı ve iki kırığım varken o omzunu yere sürtse ağlıyordu. Bu kişi gerçek Survivor değil.” sözlerini dile getirdi. Bu sözleri ise kısa sürede büyük yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! "Yine frikik vermiş"
Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü
Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesaja sert çıktı! Okları Metin Akpınar'a çevirdi!
'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'
Sertab Erener'in Değişimi Sosyal Medyada Gündem! "Ne Yaptın Kendine?"