Survivor Yasin Obuz: Nankör, şeytan diye hedef aldı

Survivor ekranlarında yer almış ve bir döneme damgasını vurmuş olan Yasin Obuz dün akşam ekranlara gelen o sahnelerden sonra adeta çıldırdı.

Instagram hesabından yapmış odluğu paylaşımla kafalarda soru işaret i bırakan ünlü şarkıcı Yasin Obuz, Evrim Kekelik hayranlarının ise tepkilerine neden oldu. Dün akşam ekranlara gelen bölümü takip ederken Evrim Keklik’in kendisi hakkında yaptığı açıklama karşısında kendisini tutmayan Yasin Obuz, “Nankör, şeytan” diyerek başladı...

Masterchef yarışmasında adını yaptıklarıyla adından sıkça bahsettiren Yasin Obuz daha sonra Acun Ilıcalı sayesinde Survivor kadrosunda yer almıştı. Masterchef yarışmasında finale sayılı günler kalmışken ayrılmak zorunda kalan Yasin Obuz, aynı başarıyı Survivor’da göstermiş ve finale sayılı günler kala elenmişti.

Survivor ve Masterchef yarışmasındaki başarısını göz önünde bulunduran hayranları Yasin Obuz’un haklı olduğunu düşündü. Dün akşam ekranlara gelen Survivor yarışmasının ardından gelenek haline gelmiş olan Panaroma programında Yasin Obuz’un adı anıldı. Yasin Obuz’un adını duyan Evrim Keklik ise “Kapatalım bence bu konuyu. Bu masa çok değerli bir masa böyle isimlerin anılmasına gerek yok” sözlerini dile getirdi.

Bu anları telefonundan izleyen Yasin Obuz ise adeta çıldırdı ve ekran görüntülerine alarak sosyal medya hesabından paylaştı. Evrim Keklik için önce “Besle kargayı oysun gözünü! Konu ben olunca elin ayağın nasıl birbirine girdi…” notunu düştü ve “Nankör arkamdan verdiğin röportajları görmeme rağmen sesimi çıkarmadım…” sözlerini dile getirdi. sözlerini dile getirdi.

Daha sonra ise Evrim Keklik’in “Bu değerli masada bunları konuşmayalım” sözlerine “Evrim Keklik, o masa babasının MASASI m? Bak bak bak şeytana bak konuyu nasıl değiştirmeye çalışıyor… İşin gücün laf cambazlığı ama ben yemem!!!” notunu düşerek paylaşım yaptı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı