Survivor'a kim veda etti?

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor'da elemeye kalan ve sürgün adasına giden Yasin Obuz, Evrim Keklik, Aşkım Burçe Tunay ve Gökhan Keser için sms oylaması yapıldı.

Survivor All Star 2022, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

Bu haftanın ilk 2 dokunulmazlığını Ünlüler kazanmıştı. İlk 2 eleme adayı Evrim ve Yasin olmuştu. Diğer eleme adayı Aşkım ve Gökhan olmuştu.

Ünlüler ve gönüllüler iletişim ödülü parkurunda mücadele etti. Oyunun ödülü ünlüler için arkadaşlarından elektronik posta, gönüllülerin ödülü de arkadaşlarından fotoğraflı mesajlar oldu.

Kadınlar mücadelesinin kazananı gönüllüler olurken erkeklerde de kazanan yine gönüllüler takımı oldu. Survivor All Star'da iletişim oyunu kıran kırana mücadelelere sahne olurken parkurda düşen Sercan sakatlandı. İletişim ödülünün kazananı bu hafta da gönüllüler takımı oldu.

Acun Ilıcalı, ada konseyinde yeni sistem hakkında konuşarak, ''Perşembe, cuma, cumartesi günü iki kadın iki erkek dokunulmazlık sahibi olacak. Haftada iki eleme, üç hafta içinde 6 eleme gerçekleşecek.'' ifadelerini kullandı. Diğer yandan ise sürgün adasının bittiği belirtildi.

Eleme adayları ise Yasin, Gökhan, Evrim ve Aşkım oldu.

Ada Konseyi yapıldı. Acun Ilıcalı, SMS sıralamasına göre adaya veda ismi açıkladı.

SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim Aşkım oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Derinizde bulunan bu lekeler ne anlama geliyor?
Gerçekten bir zeka geninin olup olmadığını öğrenmenin zamanı: Deha miras alınır mı?
Ayder Yaylası'nda bulundu: Sosyal medyada bir anda yayıldı! Cryptanthus bivittatus
Hafızanız size oyun oynuyor! Keskin gözlüler gizli atkıyı şıp diye buluyor!
Salgın hızla yayılıyor: O bölgede eğitime ara!