Survivor'da akıl almaz olayda Acun Ilıcalı sinirlendi: Sahra Işık olayla ilgili paylaşım yaptı

Bu sezonki Survivor All Star, her detayıyla izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Favori yarışmacılardan Turabi'nin elenmesiyle seyirciler büyük bir şok yaşarken, daha sonra önemli bir gelişme daha yaşandı. Poyraz'ın son hareketi Acun Ilıcalı'yı sinirden çıldırttı.

Survivor All Star, her yeni bölümüyle izleyicileri kendine çekmeye devam ediyor. Adada sürekli yükselen tansiyonun ardından son görüntüler, izleyicilerin büyük şaşkınlık içinde kalmasına neden oldu. Favori yarışmacılardan Poyraz'ın adada hırsızlık yaptığı ortaya çıktı ve bu durum Acun Ilıcalı'yı çılgına döndürdü. Konseyde yaşananlarla birlikte eski yarışmacılardan Sahra Işık da çok etkileyici bir açıklama yaptı. Sahra Işık'ın konu hakkındaki sözleri oldukça dikkat çekiciydi.

SURVIVOR'DA AKIL ALMAZ OLAY! ACUN SİNİRDEN ÇILDIRDI

Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada, favori yarışmacılardan Poyraz'ın Dominikli birinin evine girerek yiyecek çaldığını duyurdu. Bu hırsızlık olayı hem yarışmacıları hem de izleyicileri şaşkına çevirdi. Bunun üzerine eski yarışmacılardan Sahra Işık, sosyal medya hesabından oldukça çarpıcı bir iddiada bulundu.

"O İSİMDE HIRSIZLIK YAPTI..."

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sahra Işık oldukça çarpıcı iddialarda bulundu. Işık, yaşanan hırsızlık olayında yarışmacı Yasin'in de dahil olduğunu ve ikisinin sürekli hırsızlık yaptığını, ayrıca kadın yarışmacılardan gizli yediklerini öne sürdü.

PAYLAŞIMINI HEMEN SİLDİ

Sahra Işık'ın paylaşımı gündemi sarsarken, aldığı tepkiler herkesi şaşırttı. Eski yarışmacı, paylaşımını kısa bir süre sonra hemen silmek zorunda kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Ogün Şanlısoy, 'Gelgit' Albümüyle Dorock XL Kadıköy'de Unutulmaz Bir Lansman Konseri Verdi
Bir Havayolu Şirketi Ortalama 70 Bin Liraya Çalışacak Kabin Memuru Arıyor!
9 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Jilet Dişli Canavarlar: Porto Alegre Felaketinden Sonra Timsahlar Sokaklarda!
Özgü Namal'ın magazincilerden sır gibi sakladığı çocukları görüntülendi!