Survivor'da Beklenmedik Ayrılık! Poyraz'dan ilk açıklama!

Survivor All Star'da bu yıl da kavga ve kaosun dozu hiç düşmezken, ayrılıklar da bir o kadar çok konuşuldu. Yarışmadan erken ayrılan Yiğit Poyraz, sessiz duruşunu bozdu. Oysa bir süredir sessizliğini koruyordu. Sonunda bu sessizliğini bozarak takipçileriyle konuştu..

Poyraz'ın Survivor'dan erken ayrılması hem takım arkadaşlarını hem de izleyenleri şaşırttı. 4 Nisan Perşembe akşamı adadan ayrılan Poyraz'ın ağlamaklı vedası sosyal medyada gündem oldu ve büyük ilgi gördü.

Uzun süre kendisinden haber alınamayan Yiğit Poyraz'ın durumu ise sosyal medyada gündem oldu. Yarışmadan ayrılma merak konusu oldu. Son olarak sessizliğini bozan Poyraz, tecrübesini takipçileriyle paylaştı.

Poyraz, yaptığı açıklamada, elemeden sonraki birkaç gün içinde yaşananları düşünecek zamanı bulduğunu kaydetti ve bu tür durumların Türkiye'de de yaşandığını söyledi. sporun ve rekabetin doğasıdır.

Poyraz, açıklamasında şunları belirtti. : "Dominik'teki yağmurlu bir günden herkese merhaba... Telefonu açamadım. Sıralama gününün ardından dinlenme ve olanları düşünme zamanı gelmişti. Destek veren, güzel mesajlar gönderen herkese çok teşekkür ederim. Kaçırmayın! Bu benim için erken bir vedaydı. Düello günü istediğim performansı gösteremedim. Odaklanmayı kaybettim ve kaybettim. Sporun ve rekabetin doğası budur, bazen toplanıp o pakete girmektir ve bu sefer ben o pakete girdim. İyi bir sezondu. Eğlenceli ve harika bir deneyimdi."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gezeravcı duyurdu: "Birkaç yıl içinde yerli roketle Ay'a erişmeyi planlıyoruz"
On binlerce kişi, İran'da Reisi ve beraberindekiler için düzenlenen veda törenine katıldı
Türkiye kırmızı ve beyaz et tüketiminde Avrupa sonuncusu oldu
Emeklilere müjde var: İndirimin başladığını yetkililer duyurdu
Yargıtay’dan sınırlama geldi: Haftada 4 saat bunu yapmayan yandı!