Survivor'da bir değil tam iki diskalifiye! Ünlüler takımı paramparça oldu, Acun Ilıcalı son kararını verd

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmaları arasında yerini alan Survivor'da dengeler tamamen değişiyor. Acun Medya tarafından ekranlara gelen yarışmada artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacak.

Son zamanlarda tansiyonu yüksek olan başarılı yarışmada ipler iyice gerginleşmişti. Geceye damgasını vuran yarışmanın son bölümünde ise heyecanlı anlar yaşanmıştı. Sevilerek izlenen yarışmanın son bölümünden sonra ise ekranlara gelen fragman kafalarda soru işareti bıraktı. Yarışmadan kim elenecek, elenen isimler kim olacak? İşte tüm detaylar...

Ödül oyunundan hemen sonra yaşanacak olan acil durum konseyinde çok ciddi bir konu gündeme gelecek. Acun Ilıcalı ise fragmanda "Survivor'da acil durum konseyine hoş geldiniz arkadaşlar. Bugün itibariyle adadan bir yarışmacımız Survivor'dan ayrılmak zorunda" sözlerini dile getirdi.

Adadan bir yarışmacının elenmesinin hemen aynında adada olmayan bir yarışmacının da elenmesiyle birlikte; adadan ayrılacak kişi sayısı toplamda iki kişi oldu. Merve Aydın kısa bir süre önce parkur alanında burnunu çok kötü bir şekilde çarpmış ve kırıklardan dolayı hastaneye kaldırılmıştı. Acun Ilıcalı'nın ilk diskalifiye edeceği isim tahminler üzere Merve Aydın olacak!

Survivor'dan elenecek ikinci isim kim?

Survivor yarışmasından elenecek ikinci isim ise Çağrı olacak. Bir süredir bacağında yaşamış olduğu problem nedeniyle oyunlara çıkamayan Çağrı’nın da durumunun belirsizliğini koruması sosyal medya kullanıcılarına iki ismin birden eleneceğini düşündürdü. İki kişinin yarışmadan gitmesi ise özellikle ünlüler takımı için büyük bir eksikliğe yol açacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!