Survivor'da elenecek isim ifşalandı! Her detay tek tek ortaya çıktı! Acun Ilıcalı kanalı bile kapatabilir

Tv8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor yarışmasında skandal bir gelişme yaşandı. Sevilen yarışmanın tüm detayları sadece bir yarışmada ortaya çıktı.

Acun Medya tarafından ekranlara gelen başarılı yapımda birçok detay ön plana çıkıyor. Yarışmanın akışını ve heyecanını bölen ifşalar ise Acun Ilıcalı ve ekibini çileden çıkarttığı düşünülüyor. Bunun altında yatan en büyük sebep ise Acun Medya ve ekibinin bin bir emekle ortaya koyduğu yarışmanın heyecanını azaltıyor olmasından kaynaklanıyor.

Parkurların ve ödüllerin aynı oranda arttığı yarışmada ifşalar ise günden güne artıyor. Finaline sayılı günler kalmışken artan ifşalara bir yenisi daha eklendi. Fakat bu ifşa resmen yarışmanın sonunda kimin şampiyon bile olacağını gösterir cinsten oldu. İşte Survivor Kahini tarafından gelen ifşa...

Survivor yarışmasının bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünde, SMS birincileri ve elenecek kişi açıklanacaktı fakat Kahin, Acun Ilıcalı'dan önce davrandı ve açıklamasını yaptı. Survivor Kahinin iddiasına göre bu akşam Gönüllüler takımında SMS birincisi olacak isim Poyraz olurken; Ünlüler takımında birinci olacak isim ise İsmail olarak açıkladı. Elenecek isim ise...

Survivor'dan kim elenecek?

Yarışmada SMS birincilerini açıklayan Survivor Kahini elenecek isim için İlayda'yı işaret etti. Sevilen yarışmacının hayranları ise bu haber karşısında adeta yıkıldı. Her ne kadar bunlar birer iddia olsa da, Survivor Kahini'nin her dediği kişinin adaya veda etmesi ve SMS birincisi olması iddiaların doğruluğunu artırıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı