Survivor'da görülmemiş olay! Dominik polisi operasyon yaptı: Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi

Survivor'un yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın yaptığı sürpriz açıklama gündemi sarsarken, MasterChef Türkiye'nin finali sebebiyle bu akşam yayınlanmayacak olan Survivor'un pazartesi akşamıki bölümüne dair ilginç detaylar ortaya çıktı.

Bu akşam ekrana gelmeyecek olan Survivor'un pazartesi akşamı yayınlanacak bölümünün fragmanında, Acun Ilıcalı'nın yaptığı şaşırtıcı açıklama dikkat çekti. Ilıcalı, Dominik'te polisin Survivor ekibine operasyon düzenlediğini duyurarak izleyenleri hayrete düşürdü.

MASTERCHEF TÜRKİYE'NİN FİNALİ SEBEBİYLE YAYIN YOK​​​​​​​

Bu akşam ekranlarda olmayacak olan Survivor'un yeni bölümüne dair fragman, Acun Ilıcalı'nın verdiği sürpriz bilgilerle dolu. MasterChef Türkiye 2023 All Star finali sebebiyle yayın akışında değişiklik yapılırken, Survivor'un pazartesi akşamı yayınlanacak bölümüne dair Acun Ilıcalı'nın sözleri merak uyandırdı.

NAGİHAN'DAN SERZENİŞ: "ERKEKLER ZAYIF!"

Fragmanda dikkat çeken bir diğer detay ise Nagihan'ın serzenişi oldu. 3. dokunulmazlık oyununun yapılacağı bölümde erkeklerin zayıf olduğunu ifade eden Nagihan, kazanmaları gerektiğini vurguladı. Turabi ise rüyasında yarışmacıları gördüğünü paylaşarak enteresan bir detayı izleyicilerle paylaştı.

ILICALI'NIN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMASI: "DOMİNİK POLİSİ OPERASYON YAPTI!"

Ada konseyine geçildiğinde Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama gündemi sarsıcı bir hale getirdi. Ilıcalı, Dominik'te Survivor ekibine polisin operasyon düzenlediğini duyurarak olayın şokunu yaşadı. Ilıcalı'nın ifadeleri, Survivor izleyicilerini büyük bir merak içinde bıraktı: "Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almışlar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yakıt alırken kontak kapatmazsak bakın ne oluyormuş!
Buket Aydın'ın yorumu tartışmaya sebep oldu: "İlk hesabı erkek ödemeli"
Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı geldi!
Bir aylık arabada 241 bin lira masraf çıktı
Evdeki sineklerden kurtulmanın basit yöntemi!