Survivor'da Hakan Hatipoğlu'na diskalifiye mi geliyor? Yarışmada yeni bir kriz!

Survivor All Star adlı popüler yarışma programında yine büyük bir sorun yaşandı. Programda sık sık tartışma konusu olan durumlardan biri, Acun Ilıcalı ile yarışmacı Hakan Hatipoğlu arasında yaşanan bir diyalog oldu.

Survivor 2024 All Star kadrosuyla yeni sezon için büyük bir heyecanla başladı, ancak yaşananlar izleyicileri şaşkına çevirdi. Performansları, söylemleri ve davranışlarıyla dikkat çeken yarışmacılar her bölümde kendilerinden söz ettiriyorlar. Son günlerde, yarışmacı Seda Aktuğlu'nun havaalanında ailesiyle iletişim kurma çabalarının ardından başka bir yarışmacının da gizlice ailesiyle bağlantı kurmaya çalıştığı ortaya çıktı. Program sırasında açıklanan bu olay herkesi şaşırttı.

 

Hakan Hatipoğlu, söylemleri ve performansıyla yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Hatipoğlu'nun, gizlice eşi Gizem Hatipoğlu ile iletişim kurduğu ortaya çıktı. Bu durum, Acun Ilıcalı ile Hatipoğlu arasında geçen diyalogla birlikte sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ilıcalı'nın ısrarlı sorularına karşı terleyen Hatipoğlu, "denedim" diyerek itiraf etti. Hatipoğlu'nun itirafı karşısında şaşkınlığa uğrayan yarışmacıların ardından Ilıcalı, Hatipoğlu'na "Başarılı olabilir misin? Ne güzel iyi miymiş Gizem bari?" diye sordu. Yarışmacı, Ilıcalı'nın sorusuna "Çok konuşamadım" yanıtını verdi.

ILICALI CEZA ÜSTÜNE CEZA VERDİ!

Olayın peşinden açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, "Survivor'da bir besini kural dışı elde etmek bizim gözümüzde hırsızlık değildir bu bir kural bozmaktır kural bozmanın çeşitleri var biliyorsunuz. İletişimle ilgili bir kural bozarsa bu tamamen yarışmacının aldığı bir risktir eğer yakalanmazsa o iletişimi kurabilir fakat biz öğrenirsek de..." dedi ve ekledi, "3 ödül yaptırım uyguluyoruz ve yarışmacıların da bu konuda özen göstermesini istiyoruz," ifadeleriyle yarışmacıya ceza uygulanacağını açıkladı.

"HATAYDI, KABUL EDİYORUM"

Şoke eden olayın peşinden yarışmacıların küçük çocuklarıyla iletişim kurtulduğunu söyleyen Hakan Hatipoğlu "Benim de o kısa sürede konuşmamda yani konuştuğumuz şeyler inanın Survivor dışındaydı. Sadece Nagihan sana ne yaptı diye sordu. Hataydı benim için kabul ediyorum," ifadelerini kullanarak kendisini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

"Teşkilat" Dizisinin Yeni Sezonunda Heyecan Dorukta: Deniz Baydar Kadroda, Tolga Sarıtaş Bekleniyor
Kalp kırıklığını onarmanın yolları: Hayatınızın aşkını' nasıl unutursunuz?
Bilinen en sağlıklı peynir: Kalsiyum ve protein deposu!
Keneler, bu kan grubuna sahip insanlara bayılıyormuş
Tırnak makaslarındaki bu delik bakın aslında ne işe yarıyormuş!