Survivor’da Reşat çileden çıktı! Ünlüler takımına bodoslama girdi! Adeta terör estirdi, Acun Ilıcalı ipini çek

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmaları arasında yerini alan Survivor'un son bölümünden hemen sonra yeni bölüme ait fragman resmen yayınlandı. Fragmanda ise Reşat'ın çileden çıkarak Ünlüler takımının üzerine yürüdüğü görüldü.

Acun Medya tarafından ekranlara gelen başarılı yapımda finale aylar kala heyecan artıyor. Tansiyonun sık sık yüksek seviyelere çıktığı Survivor yarışmasında artık sadece oyun parkurları değil, takım arkadaşları da yarışmacıları zorluyor. Öyle ki bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümde, Reşat sinirlerine hakim olamayacak ve ünlüler takımına bodoslama giriş yapacak. 

Yarışmada sık sık performansıyla konuşulan Reşat son zamanlarda belli bir depresyon yaşıyor. Arkadaşlarından kendini soyutlayan Reşat kendi kabuğuna çekilmişti. Son konseylerden birinde ise Reşat "Benim derdim bana yetiyor Acun abi. Benim kimseyle uğraşacak halim yok. Kişilerin kendi arasındaki problemleri bunlar" sözlerini dile getirerek, herkesin şok olmasına neden olmuştu.

Parkurdan sonra kendisini rahatlamak ve deşarj olmak için suya atan Reşat, aynı zamanda "Yeter" sözlerini dile getirmişti. Bağırarak bunu söyleyen Reşat'a Çağrı'dan cevap gecikmedi. Çağrı'nın sözlerini duyan Reşat çıldırdı ve kendini attığı sudan saniyeler içerisinde çıktı.

Çağrı ise Reşat'ın "Yeter" sözlerine karşılık olarak "Yetmez" sözlerini dile getirdi. Bu sözünü çok yüksek bir sesle söyleyen Çağrı, Reşat'ın dikkatini çekti. Bir anda sudan çıkarak ünlüler takımına dalış yapan Reşat, büyük bir kavganın eşiğine geldi. Tüm yarışmacılarının gözlerinin önünde olan bu olay ise seyirciyi şok etti.

"Kim öyle diyor, kim diyor onu! Söyleyin hemen" sözlerinin ardından takım arkadaşlarının kendisini tutmasını umursamayan Reşat, çıldırdı. Çağrı ile Reşat arasındaki gerginlik tavan seviyeye çıkarken, Acun Ilıcalı'nın Reşat ya da Çağrı hakkında ne karar vereceği henüz kesinleşmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi