Survivor'da Ronaldinho rüzgarı esecek!

Survivor'ın ünlü yapımcısı Acun Ilıcalı, yakın zamanda yarışmaya dünyaca ünlü bir futbolcunun katılacağını duyurmuştu. Başlangıçta Mesut Özil'in adı geçse de, bugün yapılan açıklama ile gerçek kimliği ortaya çıktı.

Dominik Cumhuriyeti'nde devam eden yarışma programı Survivor All-Star, heyecan dolu 2 ayın ardından yoluna devam ediyor. Yarışmanın kadrosu artık tamamen belirlenmiş durumda ve her geçen gün daha büyük ödüller ve sürprizlerle dolu.

BEKLENEN İSİM MESUT ÖZİL DEĞİLMİŞ!

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın duyurusuyla, dünyaca ünlü bir futbol yıldızının programa katılacağı müjdesi verilmişti. Başlangıçta Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in geleceği düşünülse de, Ilıcalı'nın son açıklaması farklı bir ismin geleceğini ortaya koydu. Herkes Mesut Özil'in Survivor'a dahil olacağını zannederken Acun Ilıcalı yeni bir bomba patlattı.

RONALDİNHO, SURVİVOR'DA SAHNE ALACAK!

Ilıcalı'nın yakın ilişkilerine rağmen, beklenen ismin Mesut Özil değil de Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho olduğu açıklandı. Bu duyuruyla birlikte, adanın yeni konuğu olarak Ronaldinho'nun katılacağı haberiyle Survivor heyecanı daha da arttı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

11 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Meteoroloji'den İstanbul da dahil 29 ile sarı kodlu uyarı
Bu hobilerle uğraşanların zekası doğrulandı! Bilim insanları açıkladı
Sürüden ayrılanı kurt kapar atasözünün anlamı
Su testisi su yolunda kırılır atasözünün anlamı