Survivor'da Sahra Işık yarışmayı bıraktı sözleri "Kahpelerin yaşamını bitirmeye geliyorum"

Survivor 2024 All Star'da sular durulmuyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışma programında bu defa beklenmedik bir veda gerçekleşti. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini paylaşarak adadan ayrıldığını...

Survivor 2024 All Star heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her bölümüyle büyük ses getiren fenomen yarışmada bu defa beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Survivor'da eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini söyledi. Murat Ceylan düello oyununda bundan dolayı eleme olmayacağını ifade etti.

Murat Ceylan, "Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak dostlar Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacıyı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz ama elimizden gelenin son safhasına kadar ekip olarak gelsek de Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizde saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik. Esas önemli olan üç adayımızla konuşacağım. Oyun nasıl olacak bu tarz şeyleri anlatacağım." dedi.

"KAHPELERİN YAŞAMINI BİTİRMEYE GELİYORUM"

Geçen haftalarda Nagihan ile tartışması dikkat çeken Sahra'nın bu hamlesi seyircileri şaşırttı.

 

Survivor All Star'a veda eden Sahra Işık sosyal medyadan yaptığı paylaşımla da herkesi şoke etti. Işık; 'Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin yaşamını bitirmeye geliyorum. N - M - S' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak
İnci Taneleri dizisi final yapmayacak
Sahneyi terk ettiği iddia edilmişti: Cem Yılmaz'dan açıklama geldi
Gizlice evlenmişlerdi: Sessiz sedasız boşandılar
Seyirciye sinirlenen Cem Yılmaz sahneyi terk etti