Survivor'da sakatlık kabusu! Bir kişi daha diskalifiye edildi

'Survivor'da dokunulmaz oyunu kim kazandı, Kimler eleme adayı oldu?' sorusu yanıt buldu. Duygu'nun ardından Poyraz haftanın ikinci eleme adayı oldu. Emin ise sakatlığı nedeniyle diskalifiye edildi. İşte 31 Ocak Cuma Survivor'dan ayrıntılar...

Survivor'ın son bölümde Emin sakatlığı sebebiyle Survivor'dan diskalifiye oldu. Doktor Metin Kuş dokunulmazlık oyunu sonrası gönüllülerin yanına gelerek üzücü haberi verdi. Kuş, "Sizinle ilk gün ne konuştuk. İlk bir ay lütfen kendinize dikkat edin. Ama ciddi bir sorunumuz var. Hakikaten çok üzgünüm." ifadesini kullandı.

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, "Bu sene sakatlık kabusu yakamızı bırakmıyor. Maalesef Gönüllüler bir yarışmacı kaybettiler. Emin'in sakatlığı tahminimizin çok üstünde bir sakatlık. Survivor'da sakatlıklarla çok boğuştuk. Emin'in durumu Metin ağabeyden net olarak öğrendiğim şekilde anlatıyorum sağ dizinde kritik bir kırık var. Bu kırık ilerledikçe büyük diyor Metin ağabey ve ömür boyu sakat kalabilir" dedi.

Kritik dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler takımı ada konseyine gitti. Yapılan oylamayla Duygu'nun ardından potaya Poyraz girdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sado-Mazo Filmi Ortaya Çıkınca Veliler Ayaklandı! Açığa Alındı!
Sağlık İçin Lezzetli İkiliden Güç Alın: Sumak ve Yoğurt!
Sağlık Riski mi, Moda mı?
Meteoroloji’den 18 kente sarı kodlu uyarı
Yurtta hava durumu nasıl?