Survivor'da şok diskalifiye! Ortalık kan gölüne dönmüştü, Acun Ilıcalı açıklamasını yaptı! Bir ismin daha

TV8 ekranlarının başarılı yarışmalarından bir olan Survivor'da yaşanılan seyircileri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Her bölümde farklı bir heyecan yaşatan dizinin sevilerek izlenmesinin altında yatan büyük sebep ise parkurların zorluğundan geliyor.

Acun Medya tarafından ekranlarda uzun yıllardır yer alan başarılı yapımda tüm detaylar seyircilerin dikkatini çekiyor. Öyle ki yaklaşık olarak 2 hafta önce bir sakatlık yaşayan Merve Aydın, ortalığı kan gölüne çevirmişti. Parkurdaki bir engele katılarak bununu kıran başarılı oyuncu, takım arkadaşlarını şok içerisinde bırakmıştı.

Ünlüler takımında yer alan başarılı ismin performansı ise giderek artıyordu. Kızlardan en güçlü isimlerden biri olan Merve Aydın'ın sakatlığı hakkında ilk açıklama ise sonunda geldi. Durumu ciddi olan Merve Aydın için Acun Ilıcalı kısa bir süre önce "Ben hastanede yanına gittim şimdilik durumu iyi, buraya gelmeyi sizinle olmayı çok istiyor" sözlerini dile getirmişti.

Metin Kuş tarafından olay anında hemen ön tedaviye alınan yarışmacının durumu ciddi olduğu gözükünce hemen hastaneye kaldırılmıştı. Burnunda ciddi bir kırık olan Merve Aydın'ın diskalifiye olduğuna dair birçok iddia son zamanlarda gündeme bomba gibi düşüyordu. Ünlüler takımının en güçlü kadın isimlerinden biri olan Merve Aydın'ın elenmesi ise büyük bir şok yaratacak.

"Survivor’da beklenmedik gelişme! Dün akşam yayınlanan Ada Konseyi’nde Merve Aydın’ın geçtiğimiz günlerde oyun esnasında burnunu çarpması ve parçalı kırık oluşmasından dolayı yarışmaya devam edip etmeyeceğinin belirsizliği üzerine konuşan Acun Ilıcalı durumun pek de istedikleri gibi olmadığını ifade etti. Açıkçası oldukça riskli bir sakatlık yaşayan Merve Aydın’ın tedavisi ve iyileşme sürecinin dahi en az 2 hafta süreceğini, bu süreçte de oyunlara dönmesinin pek mümkün olmadığı düşünüldüğünde oldukça üzücü bir sonuçla karşılaşmamız mümkün gibi gözüküyor. Sizce Merve Aydın Survivor’a devam edebilecek mi?" şeklinde bir paaylaşım yapan sosyal medya hesabı izleyicileri çok şaşırttı!

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde
Citroën elektrikli araç modelleri ve özellikleri açıklandı