Survivor'da şok edici bir olay: Acun Ilıcalı öfkelendi!

Survivor tarihinde bir ilki yaşandı: Mavi takım yarışmacıları arasında gerçekleşen bir hırsızlık vakası. Poyraz'ın liderliğindeki bu skandal, yarışmada büyük bir sarsıntıya yol açtı ve disipline sevk edilen yarışmacılara olağanüstü bir ceza verildi.

Survivor'ın 18 sezonluk tarihinde, daha önce hiç yaşanmamış bir olay meydana geldi. Mavi takım yarışmacılarının, Dominikli bir adamın evine girerek yiyecek ve içecek çaldığı ortaya çıktı. Bu skandal olay, Acun Ilıcalı ve tüm izleyicileri şaşırttı.

ACUN ILICALI'NIN TEPKİSİ:

Acun Ilıcalı, olaya sert bir tepki göstererek, "Yıllarca Survivor çektim. Fakat aklımı, hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Ve konunun muhattabı Poyraz! Akıl tutulması yaşadım. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz," sözlerini söyledi.

VERİLEN CEZALAR

Poyraz, 15 ödül kazanma hakkını kaybetti. Mavi takımın erkek yarışmacıları, Hakan Hatipoğlu dışında, 3 ödül oyunundan mahrum kalacaklar. Batuhan, sonradan katıldığı için 2 ödül cezasına çarptırıldı. Ev işlerinde yardım ettiği için Aysu da 4 ödülden men cezası aldı.

OLAYA DAHİL OLANLAR:

Mavi takımın diğer erkek yarışmacıları Poyraz'ın liderliğinde gerçekleşen bu hırsızlık olayında bulundu. Olaya karışan isimler şunlardır: Poyraz, Batuhan, Anıl, Ogeday, Furkan ve Yasin. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Tokyo'da Parkinson Hastası, Kabızlık Sorununu Çözmek İçin Yapıştırıcı Tüp Sokarak Kendini Yaraladı
Meteoroloji’den 16 kent için sarı kodlu uyarı
Elektronik sigaralardan çıkan dumanın zararsız su buharı olmadığı ortaya çıktı
Hangi burç daha çok hangi suça eğilimlidir?
Sıvı Çamaşır Deterjanı Kullanımında Yapılan Hatalar: Dozaj Kontrolü ve Uygun Uygulama Önemli!