Survivor'dan elendi, Acun Ilıcalı elinden tuttu! Servetine servet katacak, zenginlik içinde yüzecek! Bir

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor yarışmasından kısa bir süre önce elenerek ayrılan İlayda Şeker'in elinden Acun Ilıcalı tuttu!

Sevilerek izlenen yarışmanın her bölümde seyirciler büyük bir heyecan yaşıyor. Birbirinden zorlu parkurların hemen yanında yarışmada bulunan isimlerin birbirleriyle tartışmaları da tansiyonların yükselmesine neden oluyor. Geçtiğimi haftalarda adaya veda eden isimlerden biri ise İlayda Şeker olmuştu. Acun Ilıcalı'yla girdiği renkli tartışmalardan Survivor yarışması boyunca çizgisini bozmayan güzel yarışmacısı şimdi değerlenmeye başlayacak.

Yarışmadan ayrıldıktan bir hafta sonra eline telefonunu alan ve ilk kez dün paylaşım yapan Survivor yarışmacısı, Instagram'ı aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Adadan ayrılmadan Survivor yarışmasının geçen sezonunda yarışan isimlerle bir araya gelerek eğlenceli vakit geçiren İlayda Şeker, dikkatleri üzerine çekti.

Survivor yarışmasından elendikten sonra çok üzüldüğünü dile getiren İlayda Şeker; Instagram'ın ise "Sözlerime nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum, şuan bu yazıyı yazarken hem ağlıyorum, hem de gülüyorum, ellerim titriyor, meğer ne çok sevenim varmış benim... Beni destekleyen, benimle birlikte ekran başında hop oturup hop kalkan, benimle birlikte gülen, ağlayan herkese çok çok çok teşekkür ederim... " paylaşımını yaptı. Peki, Acun Ilıcalı İlayda'ya ne yaptı?

Acun Ilcalı'dan büyük jest!

Sosyal medyada bulunan bir hesabın iddiasına göre Acun Ilıcalı, İlayda Şeker'i çok sevdiği için Exxen'de bulunan ve izlenme rekorları kıran İşte O Benim Masalım dizisinin ikinci sezonunda yer alacak. Sevilen ismin kısa bir süre sonra Cemal Can ile birlikte oyunculuk eğitimleri almaya başlayacağı iddia ediliyor!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Deniz Çakır sokak hayvanlarına dair konuştu! "Helal olsun" yorumları geldi
Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'a 'Veteran komedyen' dedi! Hülya Avşar'dan yorum: Öyle demek istememiştir
'Para' açıklaması çok konuşulmuştu! Serdar Ortaç şimdi de 'Tinder' yorumuyla gündemde
"Maddi ve manevi olarak her şeyimi kaybettim” demişti! Sharon Stone ağlayarak söyledi, son hali gündem oldu
Erman Toroğlu'ndan olay benzetme! "Suni çimde futbol oynamak şişme kadınla..."