Survivor'dan Yalı Çapkını Dizisine Bomba Gibi Bir İsim Katılıyor!

Yalı Çapkını dizisinin güçlü kadrosuna yeni bir soluk: Survivor'dan tanıdığımız Melih Özkaya, Akın karakteriyle ekranlara dönüyor! Profesyonel voleybol geçmişi ve oyunculuk deneyimiyle dikkat çeken Özkaya, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, cuma akşamlarının gözdesi haline geldi. Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen diziye, dengeleri değiştirecek bir isim daha katılıyor.

Akın karakterine hayat verecek isim belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, daha önce Survivor'da mücadele eden ve son olarak Emanet dizisinde Ali Komiser rolünü üstlenen Melih Özkaya, Yalı Çapkını kadrosuna dahil oldu.

1988 İstanbul doğumlu olan Melih Özkaya, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü mezunudur ve profesyonel voleybol kariyerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde başlamıştır.

Survivor 2018'de tanıdığımız Melih Özkaya, uzun yıllar boyunca profesyonel voleybol oynamıştır. 2011 yılında oyunculuk eğitimi alarak sektöre adım atan Özkaya, ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Yer Gök Aşk dizisinde yaşamıştır. Yeniden ekranlara dönüşüyle birlikte Yalı Çapkını dizisinde Akın karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak