Sütyensiz Pancake sattığı gerekçesiyle gözaltına alındı

İlginç olay Kuzey Tayland’da meydana geldi. 23 yaşında olan Olive Aranya, yaşadığı maddi zorluklar sebebiyle pancake satma kararı aldı. Ancak genç kızın satışları arttırmak için başvurduğu yol, kendisi adına pahalıya mal oldu.

 Hemşirelik öğrencisi olduğu öğrenilen kız, sütyensiz ve bol göğüs dekoltesi elbiseleri ile pancake satmaya başladı. Olive Aranya bu sayede satışların hayli yükseldiğini ifade ediyor. Hatta kendisinin anlattığına göre sabah erken saatlerde tezgahının önünde kuyruk oluşuyordu. Ancak görünen o ki artık bu şekilde bir satış yapamayacak. İşte detaylar!

Sütyensiz bir şekilde meme dekoltesi olan bir elbise giyerek bolca satış yapan kız, polise şikayet edildi. Polis ise genç kıza bunun hijyen açısından doğru olmadığını ve yaşadığı şehrin kültürüne de uygun olmadığını söyledi. Ayrıca kıza aynı şekilde satış yapmaya devam etmesi halinde tutuklanacağını da belirttiler.

Olive Aranya ise memelerine bant yapıştırdığını ve açılmasının imkansız olduğunu anlattı. Olive ayrıca paraya çok ihtiyacı olduğu için bu işi yapmak zorunda olduğunu söyleyerek savunmasını tamamladı. Olive Aranya başvurduğu bu yol sayesinde satışlarının patlama yaptığını söylüyor. Hatta pek çok kişi genç kızla fotoğraf çektirmek de istiyormuş. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Jack Dorsey’in film gibi hayatı: Twitter onun ellerinde büyüdü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!