Suudi Arabistan Kralı ile Katar Emiri'ne hakaret ettiği için mi gözaltına alındı?

Gazeteci Hüsnü Mahalli gözaltına alındığı sıralarda Halk TV ekranlarına bağlanan Ayşenur Arslan konu hakkında bilgi verdi. Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuyla yakından ilgilendiğini bildirdi. CHP İstanbul...

Gazeteci Hüsnü Mahalli gözaltına alındığı sıralarda Halk TV ekranlarına bağlanan Ayşenur Arslan konu hakkında bilgi verdi. Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuyla yakından ilgilendiğini bildirdi. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın da Mahalli'nin evine hareket ettiğini belirten Arslan Mahalli'nin gözaltına alınmasın çok sert tepki gösterdi. 

HANGİ DEVLET BÜYÜĞÜ

Program esnasında Oya Lale Ozan Arslan Mahalli'nin 'devlet büyüklerine hakaret' iddiasıyla gözaltına alındığı bilgisini paylaşınca Ayşenur Arslan "Hangi devlet büyüklerine hakaret Suudi Kralı'na hakaret ettiği için mi gözaltına alındı?" dedi. 

SUUDİ ARABİSTAN KRALI İLE KATAR EMİRİ İSE DOĞRUDUR

Arslan, "Eğer bakın inanılmaz bir şey, devlet büyüklerine hakaretten kasıt Suudi Arabistan Kralı ve Katar Emiri ise doğrudur. Hiçbir devlet büyüğüne hakaret etmemiştir. Birlikte program yapıyoruz" tepkisini verdi. 

"Eğer Katar emirine hakaret bu kapsamdaysa söyleyecek hiçbir şey yok" diyen Arslan bu gerekçenin gerçek gerekçe olmadığını belirtti. 

İŞTE GERÇEK SEBEP

Arslan Hüsnü Mahalli'nin günlerdir hedef gösterildiğini belirterek, "Mahalli gazetecilik yaptığı için hedef alınmıştır" ifadesini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
Chery'nin Nisan ayı kampanyası başladı! Çifte kampanya avantajı kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
Range Rover'a alternatif olarak şu Jeep modelini alın!