Suudi Arabistan şirket Atatürk fotoğrafı paylaşan Hande Erçel'in reklam sözleşmesini feshetti

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı, Suudi Arabistan yetkilerin Atatürk tişörtüne izin vermemesi sonucu ertelenmişti. Oyuncu Hande Erçel de yaşananler üzerine tepki göstermek için sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı yaptı. Suudi şirket...

29 Aralık günü Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa için Suudi Arabistan'da karşı karşıya gelecekti. Fakat Suudi yetkilileri, takımların Atatürk tişörtü ve pankartı talebine olumsuz yanıt vermesinin peşinden iki takım da sahaya çıkmama kararı aldı. Bu durumun peşinden Süper Kupa maçı da ertelendi. Türkiye'de bu skandal büyük tepki çekti.

HANDE ERÇEL DE SESSİZ KALMADI

Oyuncu Hande Erçel de pek çok ünlü isim gibi bu duruma karşı sessiz kalmadı ve sosyal medyadan Atatürk fotoğrafı paylaştı.

Hande Erçel, Suudilere ait Laverne markası ile reklam anlaşması yapmıştı. Laverne markası, Hande Erçel’in Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşmasından rahatsız oldu. Paylaşım peşinden ünlü oyuncuyla imzaladıkları reklam anlaşmasına son verdiğini duyurdu.

"VATAN KIRMIZI ÇİZGİ"

Bunun üzerine Hande Erçel ile çalışan Suudi parfüm markası Laverne, oyuncuyla anlaşmasını feshettiğini açıkladı. Laverne'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan ve başa tutturulan paylaşımda şu açıklama yapıldı:

"En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi."

Paylaşımda "En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için...

Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

17 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Kendisini 'cinsel terapist' olarak tanıtan Buse Aydın'a ağır ceza
Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!