Suudi Model Rumy Al-Qahtani'den Tarihi Adım Miss Mrs Global Asya'da Ülkesini Başarıyla Temsil Etti

Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani, Malezya'da düzenlenen "Miss Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında ülkesi adına tarihi bir adım atarak dikkatleri üzerine çekti.

Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani, Malezya'da düzenlenen "Miss Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında ülkesi adına tarihi bir adım attı. Suudi Arabistan, ilk kez bir güzellik yarışmasına katıldı, bu da ülkedeki sosyal ve kültürel değişimin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Al-Qahtani'nin cesur adımı, kadınların katılımını teşvik etme ve kozmetik endüstrisinde daha fazla görünürlük kazanma hedefiyle atılmış önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Malezya'da düzenlenen "Miss & Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında Al-Qahtani, 870 bin takipçili Instagram hesabı üzerinden kombinlerini ve yarışma deneyimini paylaşarak dikkat çekti. Zarif elbiselerden spor giyime ve geleneksel Suudi giysilerine kadar geniş bir yelpazede farklı görünümler sergileyen Al-Qahtani, katılımcıların ve izleyicilerin beğenisini kazandı.

"MRS. GLOBAL ASYA 2024" UNVANI KAZANILDI

Yarışmaya 12 ülkeden toplamda yirmi beş yarışmacının katıldığı belirtilirken, Filipinler'den Dyan Shane Mag Abo, "Mrs. Global Asya 2024" unvanını kazandı. Geçen senenin kazananı Bornealı model Kimi Tomas, tacı Mag Abo'ya takdim ederken, Singapurlu Jesseca Long ise Miss Global Asian 2024 tacını giydi. Tacını Long'a Filipinler'den Miss Global Asian 2023 Gliyam Cundangan verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gantz açıkladı: "Şartlarımızı kabul etmezseniz kabineden çekiliriz"
ABD'nin İsrail'e Silah Sevkiyatı Kararı: Biden'in Refah'a Taahhüdü
Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti