Swinger partisi koronayı dalga dalga yaydı: 300 kişi katıldı 5 gün sürdü!

Koronavirüsün etkilerinin en ağır hissedildiği ABD'de geçtiğimiz günlerde yapılan eş değiştirme partisine, yaklaşık 300 kişi katılmıştı.

 

Kasım ayının başında, Louisiana eyaletine bağlı New Orleans'ta yüzlerce insanın katıldığı geleneksel bir eş değiştirme partisi düzenlendi. Bu yıl pandemi nedeniyle aylarca ertelenen eş değiştirme partisi, kasım ayı ortasında 300 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

PARTİ 5 GÜN SÜRDÜ Partinin organizatörleri tüm aktivitelerin yasal olduğunu ve eyaletin Kovid-19 kurallarına uyulduğunu savundu. "Naughty in N'Awlin" adındaki parti tam beş gün sürdü.

SIKI TEDBİRLERİN UYGULADIĞINI İDDİA ETTİLER Etkinliğin organizatörü Bob Hannaford, şirketin maske takma, partiden önce koronavirüs testi yaptırma ve temas takibi gibi güvenlik protokollerine sahip olduğu konusunda ısrar etti.

EN AZ 41 KİŞİ KORONA OLDU

Ancak Cuma günkü bir blog yazısında, en az 41 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi. Organizatör Bob Hannaford, virüse gerçekte kaç kişiye yakalandığını bilmediğini, çünkü sadece enfekte olduğunu itiraf edenlerden haberdar olduğunu söyledi. Hannaford ayrıca, "Her ne kadar 41 pozitif vakanın çoğu çoğunlukla asemptomatik veya çok hafif vakalardan oluşsa da, zamanda geriye gidebilseydim, bu etkinliği düzenlemezdim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Deniz Akkaya: Evde Swinger Partisi Verdiler

Dünya Haberleri

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Suudi Savunma Anlaşması İçin İsrail Normalleşmesi Şart!
Zelenski, Ukrayna Askerlerinin Kararlılığını Övdü
Guangdong Eyaleti'nde Şiddetli Yağışlar: Alarm Seviyesi Yükseldi
İsrail'de Esir Takası ve Netanyahu Karşıtı Protestolar Sürüyor
BM açıkladı: "Gazze’nin kuzeyindeki kıtlık güneye doğru ilerliyor"