Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!

Sydney Sweeney, David Michôd'un yönettiği yeni bir filmde Amerika'nın ünlü kadın boksörlerinden Christy Martin'i canlandıracak. Martin'in mücadelesi ve başarısı, güçlü ve etkileyici bir hikayeye dönüşecek.

Sydney Sweeney, 'Euphoria' ve 'Anyone But You' ile tanınan ABD'li oyuncu, David Michôd'un yöneteceği yeni bir filmde başrolde. Film, 1990'larda Amerika'nın önde gelen kadın boksörlerinden Christy Martin'in yaşamını konu alacak. Martin'in mücadelesi, toplumsal cinsiyet kalıplarını yıkmaya odaklanan güçlü ve ilham verici bir hikayeyi anlatacak.

ABD'li oyuncu Sydney Sweeney, 'Euphoria' dizisi ve 'Anyone But You' filmiyle büyük bir popülerlik elde etmiş, şimdi ise David Michôd'un yöneteceği yeni bir projenin yıldızı olacak.

Film, 1990'larda Amerika'nın en tanınmış kadın boksörlerinden biri olan Christy Martin'in hayatını anlatacak. Martin, yapımcıların deyimiyle "dişi Rocky" olarak tanındı.

Sweeney, yeni projesi hakkında şunları söyledi: "Christy'nin hikayesi hafif bir hikaye değil, hem fiziksel hem de duygusal açıdan zorlayıcı. Ancak ben zorlukları seviyorum. Christy Martin, toplumsal cinsiyet kalıplarını yıkmış, duygusal, fiziksel ve finansal istismara karşı mücadele etmiş bir kadın. Onun hikayesi, zirveye olan inanılmaz yükselişini ve şöhretin perde arkasındaki zorlukları gösteriyor. Bu, karşılaştığı her zorluğa rağmen pes etmeyen güçlü ve duygusal bir hikaye."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.