Taham İnşaat'ın 11 Yıllık Öyküsü: İflas Kararıyla Son Buldu

Taham İnşaat, konkordato talebinin reddedilmesinin ardından Bursa Mahkemesi'nden iflas kararı aldı. 11 yıllık firma, son noktayı koydu. İflas Müdürlüğü duyurdu: Taham İnşaat resmen iflas etti.

Taham İnşaat'ın kapanışıyla sonuçlanan uzun ve zorlu bir süreç yaşandı. 2013'te kurulan firma, konkordato talebinin reddedilmesi üzerine iflas başvurusunda bulunmuştu. Ancak mahkeme, bu başvuruyu da reddederek Taham İnşaat'ın iflasına karar verdi. Böylece, 11 yıllık bir dönemin sonuna gelindi. İflasın resmi duyurusu Bursa İflas Müdürlüğü tarafından yapıldı. Taham İnşaat'ın iflası, inşaat sektöründe dikkat çeken bir olay olarak kayda geçti.

2013 yılında kurulan Taham İnşaat, öncesinde yaptığı konkordato talebinin reddedilmesinin ardından yeniden başvurmuştu. Ancak bu sefer mahkemeden olumsuz bir yanıt aldı ve Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Taham İnşaat'ın iflasına karar verdi.

Bu kararla birlikte 11 yıllık Taham İnşaat'ın hikayesi sona ermiş oldu.

İflasın resmi duyurusu Bursa İflas Müdürlüğü tarafından yapıldı. Müdürlük, Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflasının açılmasına dair kararın 20/03/2024 tarihinde alındığını ve iflasın aynı tarihte saat 14:24'te açıldığını duyurdu. İcra İflas Kanunu’nun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ olunur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Türkiye'nin 2024-2025 Şeker Pazarlama Yılında Belirlenen Kotaları Açıklandı
AB'nin Schengen Vize Ücretlerine Yüzde 12 Zam: Türkiye de Etkilendi
Koç Holding hisseleri Yapı Kredi'nin satılacağı iddiasından sonra tavan yaptı!
Altının kilogram fiyatlarında düşüş gözlendi
İslam Memiş'ten altın uyarısı: Haberim yoktu demeyin!