Tahmini tutarsa Küçük tetikçi gazeteciliği bırakacak!

ABC Haber MerkeziAKP'nin medyadaki tetikçisi Cem Küçük 2 Şubat tarihinde HaberTürk ekranlarında yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' isimli programda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'le tartışmış ve Perinçek'in "Erdoğan...

ABC Haber Merkezi

AKP'nin medyadaki tetikçisi Cem Küçük 2 Şubat tarihinde HaberTürk ekranlarında yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' isimli programda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'le tartışmış ve Perinçek'in "Erdoğan başkan olamayacak" şeklindeki tahimine karşılık "Ben de Tayyip Erdoğan yüzde 55-56’nın altında oy alırsa medyayı bırakırım diyorum" demişti. Küçük, bugün katıldığı bir programda bu sözünü unuttu...

TGRT'de yayınlanan Meselenin İç Yüzü programına katılan yandaş Cem Küçük, "Yurt dışından yüzde 70 - yüzde 75 oranında Evet çıkacağını görüyorum.Böylece Evet oyları %54-55’i bulacak" dedi. Küçük, 55-56 bandının altına düşmesi halde medyayı bırakacağını söylemişti. 

HÜDA-PAR'A SELAM ÇAKTI
Programda referandum gündemi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü darbe' açıklamalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Küçük, "Fatih Erbakan, BBP, Hüda-Par'la Evet bloğu daha güçlü" dedi.

'Evet' oranın düşük olduğunu kabul eden Küçük, "Ekonomi iyi olsaydı, Evet oyları %60’dan fazla çıkardı" ifadelerini kullandı.

'AKP'DEKİ FETÖ'CÜYÜ LİME LİME EDERİM'
Kılıçdaroğlu'na hakaret etmeye devam eden Küçük tetikçi, "Kılıçdaroğlu’na da diyorum, kontrollü darbe demek hem namertlik hem alçaklıktır. AK Parti’de 120 Bylock’çu varsa bunlar teröristtir. Kılıçdaroğlu’nun elinde liste varsa neden açıklamıyor? Komutanlar, insanlar kendilerini vurdurtmak için mi kurgu yaptırdı? Kurgu ise Kılıçdaroğlu neden 9 ay bekledi?" diye sordu.

Küçük, "AK Parti’de FETÖ’cü bir milletvekili olsa ben onu lime lime ederim" şeklinde konuştu.

Programın diğer konukları olan Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı ve Konsensus Araştırma Başkanı Murat Sarı, 'Hayır' oylarının yüzde 51 ile önde olduğunu söylemişti. Bayrakçı bu 'kıl payı' durumundan dolayı sandıkların birkaç kez sayılabileceğini vurgulamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sosyal Güvenlik Kurumu, 81 Yeni İlacı Geri Ödeme Listesine Ekledi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya'da İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi Öncesi Görüşmeler Yaptı
Sivas'tan İstanbul'a İlk Aktarmasız YHT Seferi Başladı: Yolculuk Heyecanı Artıyor!
Hırsızlar, Denizli'de Almanya'dan Gelen Çiftin İçki Koleksiyonunu Tüketti!
35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı davasında kırmızı bülten talepleri reddedildi